2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کسی که عاشقت باشه ناراحتت کنهاون آدم عاشقت نیس

چونکه به دست دقیقه با احساساتش تصمیم میگیره 

یه دقیقه با منطقش 

چونکه می‌دونه من دختر مناسبی براش نیستم ولی دوستم داره

من شوهرم خیلی زیاد دوسم داره شکی ندارم ولی به همون اندازه ناراحتمم میکنه درمورد منم همینو میگه هم در ...

شانس نداریم دختر

اونوقت بقیه دخترا یکی که عاشقشونه چه کارا که براش نمیکنه برای من فقط غم و غصه ست

بنظرم دخترا هم همینن ،آدم اگه دوس داشته باشه بیشتر درگیر طرف میشه و ناراحت میشه و ناراحت میکنه، ولی ...

مثلا من عاشق یه مردی بودم ولی خوب اون منو دوست نداشت ولی حتی خوشحالم میکرد

این پسره بلانسبت عاشقمه مثلا فقط ناراحتم می‌کنه

اولی متولد ۶۷ دومی ۷۹

شانس نداریم دختراونوقت بقیه دخترا یکی که عاشقشونه چه کارا که براش نمیکنه برای من فقط غم و غصه ست

اما یه چیز دیگه م هست اگر مستقیما وارد قلب اون پسر شده باشی هرچه زمان بگذره،زندگی هر بالا پایینی بشع،و هرچقدر روزای تلخ برات درس کنه امکان نداره ولت کنه.تو تا ابد جات محفوظه

اما یه چیز دیگه م هست اگر مستقیما وارد قلب اون پسر شده باشی هرچه زمان بگذره،زندگی هر بالا پایینی بشع ...

ول نمیکنه خودش میگه میرم باز میاد 

یه بار رفت آلمان بعدش دوباره زنگ و پیام بعدش برگشت ایران دوباره دوست بودیم 

دوباره رفت آلمان

دوباره اومد حدود یک ماهه هستش از وقتی هم بوده هعی قهر هعی آشتی منو مسخره کرده

ول نمیکنه خودش میگه میرم باز میاد یه بار رفت آلمان بعدش دوباره زنگ و پیام بعدش برگشت ایران دوباره دو ...

دقت کن اگر روزهایی که غمگینی،تو فکری،عصبی هستی و دائم فک میکنی چرا داره اینکارو باهات میکنه پس تو خوشحال نیستی تو این رابطه.اما اگر رابطه ت بیشترش شادی عشق و اعتماد بنفس بهت میده خب مشکلات ونقصهای رابطه ت رو باید بپذیری و برای بهتر شدنش تلاش کنید.دقت کن چون این دوتا باهم فرق دارن