2777
2789

من باردارم تو این مدتم هیچی براش کم نذاشتم برای هربار رابطه من پیش قدم شدم انگار سرد شده هی بهانه میاره  میگه استرس دار،خسته ام،بیخیال شو .....

کلا غرورمو هربار میشکنه 

روح و روانمو بهم ریخته

میگم خودم حواسم هست اینکارا چیه میگه نمیتونم 

اخه واکنشم چی باشه

میگم منم زنم نیاز دارم میگه خب چیکارت کنم حامله ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از مردا دوست ندارن رابطه حین بارداری رو فکر میکنن شخص دیگه ای توی رابطه هست یا از اناتومی بدن زنا خبر ندارن

به نظرم پیش قدم نشو دیگه مشکل ساز میشه بعدا ایشالا نینی به دنیا بیاد دین عادت بهش میمونه که شما پیش قدم بشی و از قصد رد کنه

بگو زنو شوهر وظیفشون هست که از نظر عاطفی و جنسی همدیگرو تآمین کنن ... اگر بلد نیستی یه سرچ کن تا متوجه بشی با زن باردار چطور باید رفتار کرد

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
می‌ترسه برا بچه حالا چه اصراری داری

ترس چی اخه

براش کامل توضیح دادم که ربطی به بچه نداره 

همش من میرم سمتش

ن محبتی ن نوازشی ن قربون صدقه ای هیچی

امشب خیلی راحت گفت روتو بکن اونور بمن نباشه بخواب قشنگگگگگ غرورمو خورد کرد

ترس چی اخهبراش کامل توضیح دادم که ربطی به بچه نداره همش من میرم سمتشن محبتی ن نوازشی ن قربون صدقه ای ...

از مردا متنفرم یه مشت خود گوز پندار 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
بگو زنو شوهر وظیفشون هست که از نظر عاطفی و جنسی همدیگرو تآمین کنن ... اگر بلد نیستی یه سرچ کن تا متو ...

هزار بار بهش گفتم دوسم نداری طلاق بده برو باکسی که راحت باشی میگه ن دوست دارم

همه جورهههههه بهش فهموندم چ خواسته هایی دارم اما انگار ن انگار