2777
2789
عنوان

فیلم خوب معرفی میکنید 🙏

78 بازدید | 12 پست

یه فیلم خوب میخواستم همه چی میبینم فقط قشنگ باشه شرقی عاشقانه سینمایی حتی مینی سریال های شرقی  هرچی دیدیدن و خوشتون اومده رو لطفا به منم معرفی میکنین🙏

سینمایی ایرانی من تی تی رو دوست داشتم

سریالم گامبی وزیر و شرلوک(غربی و آمریکایی فککنم شک دارم)

عاشقان ماه کره ایه دوست داشتم باحال بود

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینمایی ایرانی من تی تی رو دوست داشتمسریالم گامبی وزیر و شرلوک(غربی و آمریکایی فککنم شک دارم)عاشقان ...

ممنونم اتفاق همه اینا هم دیدم اصلا حس میکنم بعضی وقتا فیلم ندیده نمونده برام 🤧😅❤️

قشنگه؟ خیلی صحنه داره؟ البته نهایت میزنم😅 جلو مرسی الان میرم ببین ❤️

اره بزن خخخخ

چند تا زوج هستن میرن دوست میشن باهم بعد کلیدهای ماشینشون رو میندازن داخل یه جعبه بعد زن ها بر میدارن هر ماشینی برداشتن باید برن با اون مرده شب رو خخخخ

ممنونم اتفاق همه اینا هم دیدم اصلا حس میکنم بعضی وقتا فیلم ندیده نمونده برام 🤧😅❤️

عه خب پس هیچی

چون من زیاد اهل سریال نیستم

فیلم و سریالام در همین حد دیدم ایناییم که خوشم میاد ازشونم یکی شیشصد بار دوباره دیدمشون

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒