2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه تولد یا اول اسمم میگیدمن از حالا به بعد ازدواج میکنم

مرداد؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ماه تولد یا اول اسمم میگیدمن از حالا به بعد ازدواج میکنم

ی 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

متولد فصل پاییزی

میشه لطفا جواب این ۴ تا سوالم رو بدی حتی اگه دروغ بود و الکی بازم بده😭

۱ از من خوشش میاد ؟ یعنی همون دوستم داره ؟

۲ به هم می‌رسیم؟ 

۳ اونی که تو تو کوچه دیدم خودش بود ؟

۴وفتی امروز از جلوش رد شدم چه حسی نسبت بهم پیدا کرد؟

منم میگی نمره اون درسم چند شد ؟ خودم میدونم اقتادما🤣😂میشه تبصره زد یا بایذ دوباره امتحان بدم ؟

من حس ششم نیستما دارم حدس میزنم

حس میکنم نمره فیزیک یا ریاضی رو میگی  ۹ یا ۷.۵ یا ۳ 

حالا جدا از حدسیات... اگه ی الی دو تا درسو افتاده باشی یعنی تو نهایی کمتر از ۷ باشه میشه تبصره زد  ولی بازم تحقیق کن

میشه لطفا جواب این ۴ تا سوالم رو بدی حتی اگه دروغ بود و الکی بازم بده😭۱ از من خوشش میاد ؟ یعنی همون ...

بی حس /نیازمند تلاش /احتمالا /تو لبریزی ولی اون نه

مثلاً مریض بشی آمبولانس بیاد برم رو سقف آژیر بکشم..بی😬 بو 😲بی 😬بو😯 بی 😬بو😯♥️🫴🏽