2777
2789

سلام، مادربزرگه مامانم 100 سالش بود، فوت شده، حالا کارت فرستادن برامون، شوهرم میگه من نمیام چون نمیشناسمشون ،از طرفی عموی مامانم گفته بیار شوهرتو ببینیم ،چجوری راضی کنم؟ 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بری 

بگو مهم اینه من میشناسم فقط باید همراهیم کنی

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بالاخره مادر بزرگ تو هم میشه.. بگو منو که میشناسی. دعوت کردنت. زشته من تنها برم. نمیشناسی میریم اشنا میشیم. نمبخورنت که 😒😒😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وا جدت بوده ها

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببخشید اینو میگم 

اگر شرایط متفاوت بود یعنی این اتفاق برای شوهرت می افتاد شما میتونستی بگی نه نمیام؟ 😐 قطعا نه 

من نمیدونم چه صیغه آیه همه جا باید فقط خانواده سوار با ایل و تبارش مهمه خانواده خانم به چشم نمیاد؟ 

جم کنید این ادا و اطوارتونو 

چه زن چه شوهر هر مناسبتی چه عزا باشع چه عروسی برای هر دو  طرف باشه باید شرکت کنن 

منم مادربزرگ مادرم را تا حدود ۲۴ سالگیم زنده بود.  بچه تر بودیم گاهی توهم میزد و چیزهایی میدید چقدر سر به سرش میذاشتیم ما بچه ها.   هیچوقت محبت خاصی بهمون نمیداد.  شاید ما را اصلا بچه خودش نمیدونست :))). ولی مو به یادشوم.  اخ ولی مادربزرگم از سمت پدری، جون میداد برام.  کاش بشه باز هم را ملاقات کنیم.   دلمون‌گرفت.   شما حتما برو.  شوهرتم اگر ادم فهیمی باشه خودش با یک بار گفتن میاد. ولی نیازی نیست اجباری ببری.  

ببخشید اینو میگم اگر شرایط متفاوت بود یعنی این اتفاق برای شوهرت می افتاد شما میتونستی بگی نه نمیام؟ ...

نکته اینجاست که منو مادرشوهرم دعوا کردیم قهریم، حالا اونا گفتن تو هیچ مراسم ما شرکت نکن، منم تصمیم گرفتم اگه فامیل های اونا مرد برم چون از رفتنم ناراحت میشن ،چون وقتی شوهرم نیاد هم من ناراحت میشم 

برم؟

اره برو.نوش محسوب میشی عزیزم.من مامانبزرگم واسه خاله ی زن بابام.یا مثلا واسه زندایی داماد دخترش هم میره حتی.در صورتی که هیچکدومو نمیشناسه.میگه شرکت تو غم با شادی فرق داره

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اره برو.نوش محسوب میشی عزیزم.من مامانبزرگم واسه خاله ی زن بابام.یا مثلا واسه زندایی داماد دخترش هم م ...

من نتیجه اش هستم، یه بچه هم دارم نمیدونم اون چیش میشه 😂

من نتیجه اش هستم، یه بچه هم دارم نمیدونم اون چیش میشه 😂

غریبه بود واسه مامانبزرگم.اما رفت😂بخاطر دخترش که عمم باشه