2777
2789

رشتم ریاضیه هنوز مشاور نگرفتم به نظرتون کار با مشاور خوبه؟واسه شما فایده داشته؟چون معمولا خود سر پیش‌رفتم و تو یه محیطی قرار گرفتم ک‌دورم پر مشاور‌ بوده و رفتارشون با شاگرداشونو دیدم خوشم نیومده انگار فقط دنبال پولن میشه چندتا مشاور‌خوب‌معرفی کنین و بگین سبک کارشون چطوریه و نتیجه ای که خودتون گرفتین چطور بوده؟

رشتم ریاضیه و میگم نکن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم مشاور گرفتن بیهودست

من داشتم ولی باش پیش نرفتم

خودم خوندم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من چنتا عوض کردم ولی اصن یکی از یکی به درد نخور تر

فقط لدم خودش برای خودش مستونه برنامه شخصی سازی شده بنویسه 

تو از تایم و همه حالتای خودت خبر داری مشاور چه میدونع

من که هزینه کردم و به باد رفت بیشتر از یه ماه سرجمع با مشاور نتونستم خودم خوندم رتبه امم ۵۰۰۰ تجربی شد 

ببین اسی به نظر من مشاور گرفتن ریختن پولت مستقیم توی چاهه. هیچ کس نمیتونه برات تصمیم بگیره و برنامه بریزه در صورتی که جزییات زندگیت و خلق و خوت رو نمیدونه. تو خودت میشینی با توجه به شرایطت برنامه میریزی. خودت میشی مشاور خودت. هر لحظه با توجه به شرایط انعطاف میدی فقط کافیه اصول اولیه برنامه ریزی رو یاد بگیری. ویس های مشاوره ای رایگان و...

من خودم ویدیو اصول برنامه ریزی مستر امیر زارعی رو پیشنهاد میکنم توی اپارات هست گوگلم بزنی میاره خیلی کامله

بعد بشین یک روز کامل فکر کن و شرایط رو بسنج و تقسیم بندی کن. یه نمای کلی باید داشته باشی از برنامت ولی بازم هر شب تنظیمش کن.‌ مثلا میدونی فردا باید فیزیک و شیمی بخونی ولی اخر شب تصمیم میگیری یکم هم ریاضی که وقت نکردی امروز بخونی هم بخونی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

آره بنظرمن یه ماه با مشاور بخون بعد که برنامه ریزی رو یاد گرفتی و منظم شدی میتونی بدون مشاور هم بخون ...

مطالعه آزاد زیاد داشتم تقریبا هر روش برنامه ریزی و بلدم ولی هیچکدومش باهام سازگار نیست خیلی ادم‌مودی ایم و عادت کردم دقیقه نود کار کنم 

چرا عزیزم؟چندمی؟

ورودی یازدهمم

پارسال خیلی دنبال مشاور گشتم تهش به یه چیزی رسیدم که تایپ کردم برات

مطالعه آزاد زیاد داشتم تقریبا هر روش برنامه ریزی و بلدم ولی هیچکدومش باهام سازگار نیست خیلی ادم‌مودی ...

اگه بدونی یکی هست که آخرشب ازت گزارش بخواد مجبور میشی ازصبح بخونی یه مشاور پیگیر پیدا کن زور بالاسرت باشه 

من چنتا عوض کردم ولی اصن یکی از یکی به درد نخور ترفقط لدم خودش برای خودش مستونه برنامه شخصی سازی شده ...

موفق باشی عزیزم . منم اتفاقا چون خیلی خودمو میشناسم درگیر اینم چون هیچ جوره با چیزی ک‌منظمه نمیتونم کنار بیام از ی طرف میگم بده لاقل یکار کنم زور بالا سرم باشه از یک طرف میگم باید با همین بی نظمیه ی برنامه بریزم ولی ب شدت مودیم اصلا کنار نمیومدن تا حالا با هیچ برنامه ای