2777
2789

سلام بچه ها سوتفاهم نشه من عاشق امام حسینم 

براش تو خونه  عزاداری میکنم لباس مشکی میپوشم در توانم باشه در نذری ها کمک مالی میکنم  .ولی نمیدونم چیکار کنم از صدای دسته ها میترسم حالم بد میشه .البته این ریشه تو بچگی داره چون مامانم منو می‌برد دسته های شلوغ ک اون وسط  چن بارم گم شدم ،چن بارم چون بچه بودم فشار جمعیت باعث می‌شد احساس خفگی کنم یا چن مورد دیک تو عزاداری ها دیدم ک البته اغراقه !از اون موقع  اصن کابوسم شده تا صدای دسته می‌شنوم دست و پام میلرزه دوس دارم این ۱۰ روز رو برم ی جای خلوت ک هیشکی نباشه حتی تلویزیونم نباشه هیچی نشنوم  بنظرتون برم  روانشناس میتونه درمانم کنه چون واقعا برام معضل شده ؟

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری منم بچه بودم زیاد پیش میومد الان یسری حسینه های خاص پیدا کردیم اونجاها میریم که فشار و هل بد ...

اصن تو خیابون صدا میاد دیونه میشم کاش ب حق امام حسین خوبشم

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
بری روانشناس بهتر میشی

والا روانشناساون روانیایی برن که جوری طبل میزنن انگار تو صحرای کربلا ان ! شیشه های خونه مثل بید میلرزه خیلی عادیه که ادما از صدای مزخرف طبل خوششون نیاد من نمیدونم اون چجور عزاداریه 

مثل ادم یه زیارت عاشورا بخونن دعا کنن خیلی بهتره ! 

والا روانشناساون روانیایی برن که جوری طبل میزنن انگار تو صحرای کربلا ان ! شیشه های خونه مثل بید میلر ...

اون که اشتباهه کاری ندارم

اما اسی مشکلش ترس از جمعیت و صدای بلنده در حالت عادی آدم خیلی نباید بترسه و اینکه میگه تو بچگی خاطرات بدی داشته حتما براش تبدیل به فوبیا شده و اگه پیگیر درمانش باشه براش بهتره و شدیدتر و گسترده تر نمیشه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

صداش میاد تپش قلب میگیرم نمیدونم چرا

ولی خودم اصلا با صدای بلند مشکلی ندارم. مثلا روزهایی که محرم نیست اهنگ با صدای زیاد گوش میدم

البته سو تفاهم نشه من با هندزفری گوش میدم که کسی اذیت نشه