2777
2789

من هرلایف دارم ،وهر ۲۹ روز الی ۳۱ روز باید پر،یود باشم طبق اخرین پریودیهام که ثبته، ولی الان که تقریبا ۲۵ یا ۲۶ روز گذشته نوشته تاخیر در پریودی !  الان مشکل کجاست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پرنسسعلی های سایت درخواست ندین🎀

من هر لایف نصب کردم دقیقا همون روز پریود شدم و تا یک ماه ادامه داشت و بعدش تا 6 ماه پریود نشدم بعدش ب مدت یک ماه هر هفته میشدم 

مجردم و 18 سالمه و تا قبل این اصن اینطوری نشده بودم برنامه رو حذف کردم نحس بود برام و بعدش اوکی شد هرچیم رفتم دکتر اون مدت فایده نداشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر لایف نصب کردم دقیقا همون روز پریود شدم و تا یک ماه ادامه داشت و بعدش تا 6 ماه پریود نشدم بعدش ...

چطور میشه یک اپلیکیشن نحس باشه؟ نمیدونم چرا اشتباه حساب میکنه تو چرخه زده تاخیر

چطور میشه یک اپلیکیشن نحس باشه؟ نمیدونم چرا اشتباه حساب میکنه تو چرخه زده تاخیر

نمیدونم والا من ک بدنم قر و قاطی شده بود این نحسیم شوخی گفتم

ولی خب شاید خودت سیکلو اتشباهی زده باشی زودتر از تایم واقعیت و اون سر تایمی ک زدی پیام داد

خب بنویس چند روز یه بار میشی بر اساس اون تنظیم کنه

عزیزم چند وقته برنامه رو نصب دارم و هر وقت پریود میشم علامت میزارم داخلش ولی هنوز الان ۲۵ یا ۲۶ روز گذشته نوشته تاخیر با اینکه توی پلتفرم یک قسمتی داره که اخرین پریودی هات رو ثبت کرده و نوشته طول دوره ۲۹ الی ۳۱ طول پریودی ۷ روز 

نمیدونم والا من ک بدنم قر و قاطی شده بود این نحسیم شوخی گفتمولی خب شاید خودت سیکلو اتشباهی زده باشی ...

نه من  همون روز اول که پریودم علامت میزارم

عزیزم چند وقته برنامه رو نصب دارم و هر وقت پریود میشم علامت میزارم داخلش ولی هنوز الان ۲۵ یا ۲۶ روز ...

برو تنظیمات بزن ۳۰روز یه بار میشی 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌