2777
2789

چند تا سوال دارم

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگه داشتن لاک پشت برات ثروت و آسایش میاره، شک نکن

من آکواریوم و نور یو وی بی ندارم و فیلت ر آب هم ندارم بدون اینا میشه نگهداری کرد؟ بعد دامپزشک نمی تونم ببرم باید واکسنی چیزی بزنه؟

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
بوگومن دا م

من آکواریوم و نور یو وی بی ندارم و فیلت ر آب هم ندارم بدون اینا میشه نگهداری کرد؟ بعد دامپزشک نمی تونم ببرم باید واکسنی چیزی بزنه؟ راستش از پس هزینه دامپزشکی بر نمیام

از کدوم لاک پشت هاست؟

از اون کوچولو ها که تو آکواریومه هنوز نگرفتمش

از کدوم لاک پشت هاست؟

گاهی می تونم بزارم تویه ظرف شنا کنه

من آکواریوم و نور یو وی بی ندارم و فیلت ر آب هم ندارم بدون اینا میشه نگهداری کرد؟ بعد دامپزشک نمی تو ...

نه دامپزشکی  نمیخاد

لاکپشت همیشه هم تو اب  نیس  

براش  یه مخزن میذاری  و جزیره درست میکنی  ت ش با سنگ

اب  میریزی  طوری  که جزیره بیرون اب باشه

دوس داش میره تو اب  دوس  داش میا  بیرون

لاکپشت باید  تو خونه راه بره تو  اکواریوم  یا جای  بسته و کوچیک میمیره

نه دامپزشکی نمیخادلاکپشت همیشه هم تو اب نیس براش یه مخزن میذاری و جزیره درست میکنی ت ش با سنگا ...

نمی تونم مخزن و جزیره بزارم اما می تونم هر از گاهی بیارمش تویه ظرف آب در مورد راه رفتنش اصلا مشکلی نیست تو کل اتاقم می تونه بچرخه فقط اون باکتری که میگن ازش به انسان منتقل میشه باید هر وقت بهش دست می زنی بشوری دستتو؟

خونه مون اصلا آفتاب گیر نیس در مورد این نمی‌دونم چکار کنم آخه خوندم باید آفتاب بگیره