2777
2789
عنوان

آقا هستم❌💬اگه قدرت اینو داشتیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 59 پست
مشتی ما الانشم منتظریم زودتر تموم شه این کابوس انتظار داری دوباره بخواییم متولد شیم؟!

منم با همین تولد فعلی هستم نه اینکه دوباره🤦🏼کلا اگه قدرتشو داشتی متولد میشدی یا نمیشدی ،نگفتم یکبار دیگه متولد بشیم فکر کنم ۹۹ درصد جوابشون منفیه متولد نمیشن

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هخامنشیان و پهلوی

خیلی موافقم 👍🏼

حس آن ته سیگار مچالهحس آن شاخه شکسته روی زمینحس بیمار در کما رفته/حس آن بره که گرگ نشسته برایش به کمینحس تنهایی و رخوت/حس جان دادن تو خلوت

احتمالا یه مکان دیگه و دهه نود یا ۸۰ 

کتابا و فیلما اون دوران رو میبینم و میخونم واقعا لذت میبرم

شایدم خیلی خیلی آینده 

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

هرگزدنیا به نظرم خیلی زشته

خیلییی

نه دیگه یه زمان خوب درکل از کشورم راضی ام ولی دوست داشتم تو ایرانِ پر از صلح و صفا زندگی می‌کردم😅

همیشه به ایران تحاوز شده صدها سال از طرف روس و انگلیس🤦🏼