2777
2789
عنوان

ترمیم خود پس از خیانت

393 بازدید | 35 پست

چیکار کردید بعدش تا تونستید سر پا شید

چطور زخمتونو درمان کردید و به زندگی برگشتید

الان وضعیتتون چطوره

بیاین صحبت کنیم شاید به درد کسی خورد

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتونستمبنظرم واقعا نمیشه ، جدیدا توهم میزنم فکر میکنم تصور میکنم یکی دیگ بجای منه وقتی باهاشمبنظرم ب ...

همسرتونه یا پارتنره؟حق داری عزیزم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

هیچ جوره ب هییییییچ وجه این زخم خوب نمیشه و نخواهد شد چون وجود آدم میشکنه ولی مجبور ب زند ...

احساس پشیمانی کرد طرف مقابلتون؟ایا تغییری کرد؟

بچه ها بنظرتون ماهایی که خیانت دیدیم ( برای من در حد چت بود) ،،، گناهمون چی بود ؟؟؟

واقعا چقدر خوش شانس خانومایی که تو کل زندگی مشترکشان خیانت نمیبیننن😞

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
نتونستمبنظرم واقعا نمیشه ، جدیدا توهم میزنم فکر میکنم تصور میکنم یکی دیگ بجای منه وقتی باهاشمبنظرم ب ...

بالاخره روابط دو تا ادم مختلف این چالش ها رو هم داره من به بدترین شکل خیانت دیدم

بچه ها بنظرتون ماهایی که خیانت دیدیم ( برای من در حد چت بود) ،،، گناهمون چی بود ؟؟؟واقعا چقدر خوش شا ...

عزیزدلم باز شما چت بودی برا ما همه جوره بوده

گناهی نداریم ما

ما مقصر کمبود ها و عقده های طرف مقابل نیستیم قطعا ما هم کمبود هایی تو رابطه داریم اما تن به چنین کار کثیفی نمیدیم

اصلا بدهکارم شدم

برای منم مث شما

عزیزدلم باز شما چت بودی برا ما همه جوره بودهگناهی نداریم ماما مقصر کمبود ها و عقده های طرف مقابل نیس ...

بله درسته 

منم میگم آخه چرا باید گیر ما بیفته همچین شوهرهایی ؟؟؟؟؟

نمیگم ما چه مشکلی داشتیم ک اونا گوه اضافه خوردن 

میگم چرا برای ما باید اینجور بشه ؟؟؟؟؟؟

اون خانومی ک‌شوهر خوبی داره ک خیانت نمیکنه پس چه شانسی آوردن 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
۹ ساله باهمیم . از وقتی فهمیدم خیلی تلاش کردم برماما یا تهدید میکنه یا مجبورم کنار بیامجرئت نمیکنم ا ...

خب چرا به ازدواج ختم نمیشه رابطتتون؟به نظر خودت واقعا دوستت داره وابستگی بیمارگونه داره؟

همسرتونه یا پارتنره؟حق داری عزیزم

بار ها از شوهرم خیانت دیدم و شکستم چون دوستش داشتم 

مدام می پرسیدم چک می کردم دوباره دیدم یعنی خودش اعتراف به گوشی مخفی کرد 

اون شب رفتم قهر ولی پدرم گفت برگرد بیرونم کرد منم تکه های وجودمو جمع کردم 

برگشتم سرکار قبلی م تا بعد دو سال پول جمع کنم و برم دیگه هم برام مهم نیست

بالاخره روابط دو تا ادم مختلف این چالش ها رو هم داره من به بدترین شکل خیانت دیدم

من اخرشو دیدم‌ . ۸ روز قهر کردم رفتم. وقتی مجبور شدم برگشتم گفتم دلم دیگ باهات صاف نمیشه

واقعا کاش مرده بودم اما زندگیم اینطوری نمیشد

خیلی سخت میگذره

💕🌸☘️🌹