2777
2789
عنوان

بیاید میخوام درد ودل کنم

158 بازدید | 11 پست

شوهرم مرد خوبیه مشکلم شرایط زندگی مونه که مجبوریم با مادرش زندگی کنیم. مادرش ۷۵ سالشه از نظر جسمی سالمه فقط پاهاش آرتروز شدید داره و فشار خون داره . شوهرم بچه آخره و بقیه پسرا و دخترا رفتن پی زندگی خودشون و شوهرم میگه من نمیتونم مادرمو ول کنم. همه کارای خونش با منه . اما خیلی قدر نشناسه . دیگه خسته شدم از این شرایط دلم زندگی خودمو میخواد حسرت حتی یه شام دو نفره به دلم مونده . بنظرتون چیکار کنم خانواده خودمم پر از مشکلن 

خب از اول نباید قبول میکردی الان دیگه نمیشه کاری کرد

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم با مادر شوهرت زندگی میکنی؟

من عقدم دارم جدا میشم

مادر شوهر منم ۷۴ سالشه 

عین نال شما نمک نشناس و عوضی

انقدر من بهش محبت کرده باشم خدا میدونه

پسرش گند زد ب زندگیم اعتیاد داشت این زن پنهان کرد حالا زنگ میزنه ب خالم میگه چطور عروسی شد!!!!

میدونی شغلش چیه ؟ گدایی!ت خیابون!

اینارو مخفی کردن از ما اونوقت زبونشون ۴۰ متر درازه

لایک نکن خواهر من

قطعا قهر میکردم میرفتم و تقاضای طلاق میدادم تا به خودش بیاد و خونه ی جدا بگیره 

رسیدگی به مادر شوهر اصلا وظیفه ی عروس نیست و زندگی هم کوتاه تر از اونه که کل جوونیتو صرف یه آدم پیر مریض قدرنشناس کنی