😐واقعا بعضی ها هنوز تو دوران کودکی موندن دیگر کاربر هارو اذیت میکنن واقعا کار زشتیه تاپیک میزنید این افغانی هست اون افغانیه 😐 باعث میشید فقط داخل کشور اتحاد نباشه !
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین اینا هیچ وقت خدا دستشون رو نمیگیره مظلوم کشی عقوبت داره حالا ببین کی گفتم منم خیلی دلم سوخت ولی ...
عزیز مهاجر غیر قانونی باعث میشه هر کشوری ضعف امنیتی پیدا کنه آقا اصلا برن و قانونی بیان داخل ایران 😐 ولی اینکه مردم ما آنقدر جوگیر شدن برام عجیبه ما چندین ساله داریم با پناهنده های افغانی دست پنجه نرم میکنیم سال اول دوم نیست که
کارتون زشته واقعا ما مردمی بودیم که به کوروش کبیر افتخار میکنیم این کارها که فوش میدید و توهین کاملا ...
ی کلیپ دیدم چنتا نوجوون ب ی نوجوون افغان حمله کردن کلی کتکش زدن خیلی قلبم شکست اصلا کار درستی نبود خداروشکر این جنگ سبب خیر شد اینارو بیرون کنن ولی دیگ کتک زدنشون چیه بعضیاشون ادمای خوبین واقعا