2777
2789
عنوان

😐 احساس میکنم وسط مهد کودکم

385 بازدید | 43 پست

😐واقعا بعضی ها هنوز تو دوران کودکی موندن دیگر کاربر هارو اذیت میکنن واقعا کار زشتیه تاپیک میزنید این افغانی هست اون افغانیه 😐 باعث می‌شید فقط داخل کشور اتحاد نباشه !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 بابا هیچ کس راضی نیست افغانی ها باشن تو ایران دیگه اینا تشکیل باند دارن هرکس مخالف حرف بزنه میشه ...

جدی نگیر ،من وقتی حرفاشون رو میخونم میگم خدایا نگاه با کیا یه کشور تشکیل دادیم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
جدی نگیر ،من وقتی حرفاشون رو میخونم میگم خدایا نگاه با کیا یه کشور تشکیل دادیم

مملکت ما مهاجر پذیر نیست و مردم عادت ندارن! ولی خب دولت داره بیرون می‌کنه دیگه شما چتونه اون یکی تاپیک زده حمله کنید به افغانی ها 😐

مملکت ما مهاجر پذیر نیست و مردم عادت ندارن! ولی خب دولت داره بیرون می‌کنه دیگه شما چتونه اون یکی تاپ ...

ببین اینا هیچ وقت خدا دستشون رو نمیگیره 

مظلوم کشی عقوبت داره حالا ببین کی گفتم 

منم خیلی دلم سوخت 

ولی کاری ازم برنمیاد

ببین اینا هیچ وقت خدا دستشون رو نمیگیره مظلوم کشی عقوبت داره حالا ببین کی گفتم منم خیلی دلم سوخت ولی ...

عزیز مهاجر غیر قانونی باعث میشه هر کشوری ضعف امنیتی پیدا کنه آقا اصلا برن و قانونی بیان داخل ایران 😐 ولی اینکه مردم ما آنقدر جوگیر شدن برام عجیبه ما چندین ساله داریم با پناهنده های افغانی دست پنجه نرم میکنیم سال اول دوم نیست که

کارتون زشته واقعا ما مردمی بودیم که به کوروش کبیر افتخار میکنیم این کارها که فوش میدید و توهین کاملا ...

ی کلیپ دیدم چنتا نوجوون ب ی نوجوون افغان حمله کردن کلی کتکش زدن خیلی قلبم شکست اصلا کار درستی نبود خداروشکر این جنگ سبب خیر شد اینارو بیرون کنن ولی دیگ کتک زدنشون چیه بعضیاشون ادمای خوبین واقعا

ی کلیپ دیدم چنتا نوجوون ب ی نوجوون افغان حمله کردن کلی کتکش زدن خیلی قلبم شکست اصلا کار درستی نبود خ ...

عزیز اگر قرار باشه این رفتار بکنن ما هزاران پناهنده غیر قانونی تو اروپا آمریکا ترکیه داریم پس اونا باید با مردم ما این کار کنن طبیعت زیادی هوشمنده

ببین فکر نکن فقط مشکلشون با افغانیاست اون روز دیدم داشتن خیلی جدی به تهرانیا کردا ترکا توهین میکردن خلاصه ابشون نیست

الانم دیواری کوتاه تر از افغانیا پیدا نکردن

ببین فکر نکن فقط مشکلشون با افغانیاست اون روز دیدم داشتن خیلی جدی به تهرانیا کردا ترکا توهین میکردن ...

😐یکی که به من می‌گفت وطن فروش چون خارج از ایران زندگی میکنم همسرم ایرانی نیست 😐بعد می‌گفت ایرانی ها همه نخبه هستن ! 

اون وقت همسایه بغلی ما اینجا تو کارگاه بسته بندی حوله کار میکنه اونم غیر قانونی اومده 

😐یکی که به من می‌گفت وطن فروش چون خارج از ایران زندگی میکنم همسرم ایرانی نیست 😐بعد می‌گفت ایرانی ه ...

دیگه یه کلمه وطن فروش یادگرفتن همه جا استفاده میکنن😀

دیروز تو یه تاپیک خواستم از افغانیا دفاع کنم بگم چرا توهین میکنید بهشون گفتم الان یه فحشم به من میدن 

دیگه یه کلمه وطن فروش یادگرفتن همه جا استفاده میکنن😀دیروز تو یه تاپیک خواستم از افغانیا دفاع کنم بگ ...

😂😐والا نمی‌دونم با خودشون چند چندن بعد تاپیک های خودشون اینه چجوری مهاجرت کنیم