2777
2789

شوهرم بعد یکسال که درگیر دادگاه هستیم اومده میگه برگرد،  گفتم دیر اومدی،  برو همون جایی که این یکسال بودی،  یکسال منو بع حال خودم رها کردی، اینقدر تهدیدم کردی،  زندگیم رو نابود کردی،  حالا میخوای کجا بیای،،،  منم دیدم خیلی اصرار میکنه،  برای اینکه بسنجمش گفتم زمینت رو بزن به نامم به جای مهریه ام تا بیام،  تا حداقل اگه یه روز به مشکل خوردیم من اینو داشته باشم.  .  اونم گفت من همچین کاری نمیکنم و گفت مردم راست میگفتن دنبال مهریه بودی🙃💔 من خواستم امتحانش کنم....  به نظرتون به همچین مردی میشه اعتماد کرد؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
چرا یسال طول بکشه

چون منتظر بود با غلط کردن برگردم

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.