2777
2789
عنوان

حس میکنم گاوصندوق شوهرمم

730 بازدید | 40 پست

... 

میدونین...عرضم به حضورتون که زندگی ما یک زندگی تازه شروع شدس که روی ریل نیفتاده هردومون جوونیم و دانشجو و مسائل مالی بدجور اذیت میکنه حالا اینارو اضافه کن به اینکه یک ماه دیگه هم بچمون به دنیا میاد و هیچی اماده نیست! 

حالا کار به اینا ندارم... 

من شوهرم برای تولدم چند روز پیش طلا خرید 

ولی خب من کلا طلا دوست ندارم. 

یعنی اهل زیور الات نیستم و از طرف دیگه میدونم اگر برم بفروشمش و باهاش چیزایی که دوست دارم بخرم رو بگیرم ناراحت میشه و یجورایی انگار یک قانون نانوشته هست که حق این کار رو ندارم. 

از طرفی میدونم که اگر مسئله مالی و مشکلی پیش بیاد یجورایی رومم نمیشه بگم مثلا من طلامو نمیدم و... 

چند روز پیش الجیش به ما یک قابلمه داد از این چندکاره نمیدونم تنور میکنه کباب میکنه و خیلی خفنه مثلا... 

که قیمت سیزده و نیم ایناس... 

حالا شوهرم میگفت بیا بریم اینو بفروشیم برات طلا بگیریم. 

اونجا بود که من برای اولین بار اومدم مطرح کردم و گفتم که اگر بفروشیم و طلا بگیریم اون طلا برای ماعه یا برای منه؟؟ 

که شوهرم خیلی جا خورد و گفت یعنی چی ما زن و شوهریم و مگر من و تو داریم و... 

خلاصه که هرچی لباس و اینا بخوام برای خودم بخرم و یکم تازه عروس باشم و اینا برمیگرده میگه زرنگ باش و طلا بخر و سرمایه گذاری کن ولی درنهایت انگار اون طلا ها برای من نیست بلکه فقط سکه های اونه که من به سر گردنم انداختم و این خیلی حس مزخرفی بهم میده... نمیدونمم چی بهش بگم 

بله درست فهمیدی 

فقط بفکر جمع کردن شوهرت

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جون 

خلاصه متن ات اینه :

خلاصه که هرچی لباس و اینا بخوام برای خودم بخرم و یکم تازه عروس باشم و اینا برمیگرده میگه زرنگ باش و طلا بخر و سرمایه گذاری کن ولی درنهایت انگار اون طلا ها برای من نیست بلکه فقط سکه های اونه که من به سر گردنم انداختم و این خیلی حس مزخرفی بهم میده... نمیدونمم چی بهش بگم 

نوشتم همه بدونند متن زیاده 🌸

کاربری دست دو نفره

طلا رو انگار برای پس انداز خودش میخره 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

پس رک بگو عزیزم می‌دونم میخایی خوشحالم کنی ولی من طلا دوست ندارم

احتمالأ خودش بگه باشه عیب ندارع برای پس انداز خوبه 

اونجا بهش بگو آهان پس هدیه ب من نیست 

و بگو سکه بخره 

و شما هم چیزایی که دوست داری رو بخر گاهی 

اگه هم چیزی نگفت و قبول کرد که کلن چه بهتر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

واقعا داری من و تو راه میندازی

زندگی مال هر دوتونه

اگر هم یه روز بخوای اون طلا رو بفروشی حتما خرج زندگی هر دوتون‌میشه دیگه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ب نام تورو ب کام خودش این طوری بهتره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به نظرم شوهرت خیلی عاقله

حماقته

پس فردا چیزی بخواد بخره فکر میکنی بنام استارتر میزنه؟

نه جانم میگه خودم خریده بودم خودم فروختم

ولی از اون لباسا و هزینه هایی ک استارتر گذشت کرده حرفی نمیزنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عجیبه که به عنوان همسر نمیدونه زنش طلا دوست ندارع 

خودت رو سانسور نکن