2777
2789
عنوان

حس میکنم گاوصندوق شوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 40 پست

چرا انقدر منفی فکر میکنن کاربرا 

شوهرت فقط متوجه شرایط مالی هست که اوکی نیست 

قراره بچتون بدنیا بیاد و قطعا وسایل دیگه لازم دارید ، شوهرت میگه تبدبل به طلا بشه هر وقت لازم داشتید برای خرج های ضروری یا اتفاقی طلاها هست ، تا اون موقع توم کیفشو میکنی دیگه

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر منفی فکر میکنن کاربرا شوهرت فقط متوجه شرایط مالی هست که اوکی نیست قراره بچتون بدنیا بیاد و ...

طلادو به نیست فروش میخره به خانم نده برای استفاده منظورمون اینه که یه تعدادی بخره برای خانمش بقیه رو بفروشه برا پس انداز اخلاق گند بابامم اینجوری بود مامانم طلا میخرید برا خواهدم بابای بیشعورم میفروخت نمیرفت دنبال کار بعد اون مامانم خرید برای خواهرم قایمش کرد

چرا انقدر منفی فکر میکنن کاربرا شوهرت فقط متوجه شرایط مالی هست که اوکی نیست قراره بچتون بدنیا بیاد و ...

بلاخره شوهرش چی بهش هدیه داده

بلاخره هدیه بود یا امانت؟

از اول باید بهش میگفت هدیه رو از اسی میخواد آخر توهینه 

کاربری دست دو نفره
خب چه اشکال داره به اسم پس انداز همسرش ازش به عنوان زینت هم استفاده کنهمیتونه سکه بگیره که خیلی سودش ...

میگه دوست ندارم طلا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کادو ی خواهرشوهر رو بفروشید

ازتون مگه همون ۱۳ و نیم می‌خرند؟

اصلا از این کارش خوشم نیومد راستش نمیدونم چرا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چند سالته کم تجربه به نظر میرسیطلا سرمایه ی زنه و غیرقابل فروشهمانطور که خونه و ماشین شوهر غیرقابل ف ...

حالا بنظر شما اگه شوهر بخواد طلاهایی که زن از خونه پدرش آورده رو بفروشه  برای راه انداختن یه کسب و کار مثلا باید بهش حق داد؟ 

فاروس:فانوس دریایی😊
حالا بنظر شما اگه شوهر بخواد طلاهایی که زن از خونه پدرش آورده رو بفروشه برای راه انداختن یه کسب و ک ...

زن حق کامل تصمیم گیری درباره ی اموال و کارهای شخصی خودشو داره به شوهر ۱۰۰ درصد ارتباطی نداره مگر اینکه اون شغل به شوهر به نوعی آزار برسونه که خب نوع شغل رو عوض کن

کاربری دست دو نفره
زن حق کامل تصمیم گیری درباره ی اموال و کارهای شخصی خودشو داره به شوهر ۱۰۰ درصد ارتباطی نداره مگر این ...

واقعا حاضرم هرچی طلا خودش برام خریده رو بدم بفروشه اما با تک تک طلاهایی که خونه پدرم بودم و خریدم خاطره دارم دلم نمیاد.... و طلاهای خونه پدرم تقریبا دو برابر طلاهایی که همسرم برام خریده

فاروس:فانوس دریایی😊
شوهرش میتونه بخره نده به زنش چه کاریه طلا بخره بعد چند وقت از زنش بگیره بفروشه توهینه تا عاقل بودن

چرا این جوری به مسأله نگاه می‌کنید 

خب یه پولی داره ، میده طلا ، میده دست زنش .

هر وقت هم نیاز داشت میفروشه 

پولش هم قطعا واسه زندگی مشترک شون و آرامش زنش خرج میشه 

به غریبه که نمیده 

منم همیشه طلا خریدم با پول شوهرم 

۴ بار طلا سنگین فروختم ، ماشین و خونه و مغازه خریدیم 

ضرر هم نکرده اون طلام 

الان هم باز کاری باشه میفروشم واسه زندگیم 

بالاخره هر چی باشه واسه بچه هام هست آخرش 

زندگی مشترک معامله نیس که، باید هر دو طرف با هم بسازن زندگی و آینده بچه ها رو 

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

چرا این جوری به مسأله نگاه می‌کنید خب یه پولی داره ، میده طلا ، میده دست زنش .هر وقت هم نیاز داشت می ...

والا من شوهر کنم اینجوری برخورد کنه کوفتم نمیدم بهش مشکل و گرفتاری داره طلا بخره قایمش کنه مگه من بانک مرکزیشم امانتدار مال و اموالش که نیستم