2777
2789

من پسرم ۱۰ ماهشه میتونم بگم کلا توی این ده ماه شاید ۱۰ بار غذا درست کردم شام که از بیرون ناهار هم یا بیرون یا مادرم میفرسته یا مادرشوهرم میفرسته حتی وقت نمیکنم که خونه رو جارو بزنم و یکسره با پسرم درگیرم ، 

شوهرم هم هیچی نمیگه و میگه با بچه سخته اما خب خودم از این وضعیت خونه و زندگیم خسته شدم، 

هروقت بچه رو میزارم خونه مادرم و میام جارو میزنم و تمیز میکنم ، شما چی میکنین و چحوری به کاراتون میرسین

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

پسرت خیلی اذیت میکنه؟من دخترمو میخابوندم ظهرا میرفتم نهار میزاشتم جارو میکشیدم.ظرفارو میشستم.بعد بچس دیگه دائم بغل نیست که،میزاشتمرو روئکش خودش میچرخید براخودش

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیرسم رسما دیوانه شدم

همین الان اینقدررررر جیغ زدم گلوم پاره شد

دوقلو هستن.همیشه دعوا میکنن با هم

صبر کن دودسه ساله بشه خیلی سخت تر میشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

یادمه حتی نمیتونستم موهامو شونه کنم

حتی توالت رفتن برام مشکل بود

میگذره...

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

مامان من تعریف میکرد صبح خیلی زود ساعت سه اینا از خواب پا میشده غذا درست میکرده سریع و خونه رو مرتب میکرده بعد دیگه همش دستش به بچه بوده تا ظهر. ظهر که بچه رو میخوابونده دوباره سریع کارها رو انجام میداده و استراحت میکرده

پسرت خیلی اذیت میکنه؟من دخترمو میخابوندم ظهرا میرفتم نهار میزاشتم جارو میکشیدم.ظرفارو میشستم.بعد بچس ...

رو ررویک که میزارم فقط داد و گریه  میکنه و اصلا دوست نداره

میدونی چی کلا بچه خطرناکیه و یکسرع باید چشمم بهش باشه و پا به پاش بدوام

منکه هرکی دیدم میگن بزرگ نیشن راحت میشیم که

شاید.برا من دوتا هستن .پسر که شیطونم هست

البته همه کارهامو خودم میکنم.ولی رسما پاره شدم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
رو ررویک که میزارم فقط داد و گریه میکنه و اصلا دوست ندارهمیدونی چی کلا بچه خطرناکیه و یکسرع باید چش ...

بچه پسر ب نظر بیشتر از دختر اذیت میکنه شاید برااونه.عیب نداره میگذره.شوهرتم درک داره کارت راحتتره

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

یادمه حتی نمیتونستم موهامو شونه کنمحتی توالت رفتن برام مشکل بودمیگذره...

اوووف دقیقا هیچ کاری نمیشه کرد ، میبرم پیش مامانم‌میزارم‌تا برم یه حموم کنم