2777
2789

خسته ام خسته تر از هرروز و هرشب 

قلب من رو همنوعم شکوند و اومد بنا شد روی زندگی ای که ساخته بودم حالا مامانم که همنوعم هست هم میگه مقصر خودتی 

خدایا به دادم برس ،من همه کار کردم ،محبت کردم ،تحمل کردم ،براش مال و اموال جمع کردم ،به خودم رسیدم ،به خانواده اش احترام گذاشتم ولی جواب همه ی اینها شد اینکه حتی مامانم که پاره ی تنش هستم بهم میگه مقصر خودتی ببین چی کم گذاشتی 

این مابین دلم برای این طفل معصوم توی راه میسوره 

پیام بزارید یک کم سرم درد میکنه میام به زودی جواب میدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت سمی هست که اینطوری زخم زبون میزنه 

مامان منم متاسفانه همین طوره واسه من یا عروسشم پیش بیاد میدونم همین ادبیات رو داره 

ولی واسه خواهرزاده هاش پیش بیاد میره کاسه چشم مردرو در میاره که تو غلط کردی گذاشتی اب تو دل خواهرزادم تکون بخوره و...

مامان من با همه ی سمی بودنش از اول که بدنیا اومدم،  وقتی بش گفتم همسرم مشکل داره گفت دروغ میگی،  بعد که رفتم خونه همسرم تلفن کرد صداشو گذاشتم ایفن شنید،  باور کرد،  گفت ولش کن مهریه تو بزار اجرا این مرد رو ولش کن جدا شو

عزیزم چقد از حرفات قلبم به درد اومد یکی از دوستام همسرش بهش خیانت کرد بعد دو سال فهمید یعنی دیوانه شد گفت همه فامیل فهمیدن اما برام نگفتن زندگیش داغون شد تا پای طلاق هم رفت خدا به دلت ارامش بده 

مامانت سمی هست که اینطوری زخم زبون میزنه مامان منم متاسفانه همین طوره واسه من یا عروسشم پیش بیاد مید ...

چقدر شبیه مامان منه 😔من وقتی کوچولو بودم سره کار میرفتم تا تعریف میکنم   میزنه زیرش میگه دختر فلانی هم میرفت با اینکه اصلا هم نمیرفتن و میگه خاک فلانی و فلانی سره تو ،الانم که شوهر بی صفت و پرادعام‌گندکاریش در اومده میگه ببین خودت چی کم گذاشتی 😔🖤برو طلاق بگیر ۶ تا شوهر کن یعنی یه حرفایی که اصلا آتیش گرفته دلم نمیدونم دردم رو به کی بگم 

مقصر خیانت فقط زن شخص خیانت کار و معشوقشه فرد خیانت کار هست

مرد خیانت کار هیچ تقصیری نداره عقلش به هوسش بنده مرده دیگه چیزی بهش نگو غرورش میشکنه 😑😑😑

متنفرم ازینایی که نمک‌ میپاشن رو زخم زن خیانت دیده 

این آخ..ونده هست اسمش دانشمنده میگفت خدا لعنت کنه زنی رو که عشوه گری میکنه در ادامه گفت ولی خانوم شما هم چشم شوهرتو پر نکردی برو طب سنتی جای جوشاتو درمان کن ...😑😑😑😐

سر تا ته جامعه مارو مردسالاری گرفته 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته