2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم واقعیه با نه پیارسال دخدرعموم تو سماور ما پر سیاه انداخته بود با ی دعا از اون ب بعد من هر خواستگاری ک دارم در حد حرفه تا حالا ینفرم جلو نیومده تو اجتماعم قیافم خوبخ شاغل ام همه هم از اخلاقم تعریف میکنن

تاپیک هامو بخون ج سوالهاتو میگیری

میشه کمکم کنی من نمی‌دونم چه مرگمه از کجا بفهمم واقعا دعا دارم 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

نمدونم واقعیه با نه پیارسال دخدرعموم تو سماور ما پر سیاه انداخته بود با ی دعا از اون ب بعد من هر خوا ...

تاپیک باطل سحر و ۶۰ قاف رو نوشتم بخوان و انجام بده 

انشاله بهترین بخت نصیبت بشه

لطفا لایک نکنید .

مشکلت چیه عزیزم

گلم خودمم نمیفهمم زندگیم تو یه شب خاکستر شد 

خیلیا گفتن طلسم سیاه هست یا همون جادوی سیاه که دعا نویس های کافر انجام میدن 

من نمی‌دونم هست یا نه 

میخواستم بقره گوش بدم 

نمیتونم بلند گوش بدم تو خونه 

بعدم طولانیه خیلی میترسم تند خوانی اثر نکنه 

خودمم زیاد قرآن بلد نیستم بخونم گناه اشتباه بخونم 

بگو چیکار کنم 😓

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

گلم خودمم نمیفهمم زندگیم تو یه شب خاکستر شد خیلیا گفتن طلسم سیاه هست یا همون جادوی سیاه که دعا نویس ...

اپلیکشن قرانی از بازار دانلود کن بزار بخونه تو خونه 

تاپیک ۶۰ قاف قران رو نوشتم بخوان و حتما انجام بده 

لطفا لایک نکنید .