2777
2789
عنوان

از خودگذشتگی برای همسرتون داشتین آیا اول زندگی منظورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 108 پست
منطقی باش جهیزیه رو خودش داده خونه هم از خودشه خرج عروسی هم با خودشه بعد تو این شرایط شما هر از چند ...

حرفاتون کاملا درسته 

خودمم قبول دارم بقیه کاربرا هم گفتن 

من ولی حرفم اینه من ی بار تازه عروسم و ذوقشو دارم 

بعد همسرم شرایط مالیش رو کامل داره که انجام بده 

فقط صرفا بخاطر تنبلی و میگه دردسر داره و فلان حاضر نمیشه انجام بده برای همین میگم از خودگذشتگی نمیکنه

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر سرم مربی ورزشی هستم با شوهرم باسگاه زدیم اون مدیره پولارو برمیداره‌میگه چک داریم خودشم مربیه

به به چه عالی 

موفق و سلامت باشید هر دو ،

مردا همشون ی ایراد دارن همشون🤦‍♀️😁

عزیزم مربی چه رشته ای هستی؟ 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

اینی ک تو میگی فداکاری و از خودگذشتگی نیست

پرتوقعیه

واقعا نمیتونم درک کنم چجوری انقد شما رو داری 

و دست پیش گرفتی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اینی ک تو میگی فداکاری و از خودگذشتگی نیستپرتوقعیهواقعا نمیتونم درک کنم چجوری انقد شما رو داری و دست ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم من گفتم همسرم شرایط مالیش رو داره 

و اگر قبول نمیکنه عوض کنیم چون تنبله 

برای همین میگه عوض نمی‌کنیم 

برای همین میگم بخاطر خواسته من که تازه عروسشم حاضر یکم از خودگذشتگی کنه و قبول کنه 

اینجوری که این داره رفتار میکنه آخرشم من باید کوتاه بیام  

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️عزیزم من گفتم همسرم شرایط مالیش رو داره و اگر قبول نمیکنه عوض کنیم چون تنبله برای همی ...

خب شرایط رو داشته باشه 

باید همش خرج بیخود کنه؟من الان گوشی دستمه ولی چون ۵۰ میلیون تو حسابم باید الکی گوشیمو عوض کنم؟واقعا عجیبی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خب شرایط رو داشته باشه باید همش خرج بیخود کنه؟من الان گوشی دستمه ولی چون ۵۰ میلیون تو حسابم باید الک ...

این خواسته ای که من دارم خرج بیخوده؟ 

این خواسته ای که من دارم خرج بیخوده؟

بله!همین رو میتونی بگی اوکی کابینت عوض نمیکنی مثلا به جاش فلان چیزو بخر تا ناراحت نباشم 

مث طلا گوشی لباس هرچی-بعدا دوتا عید دیگ بگو دلم میخاد دیزاین خونه عوض شه 

حرفاتون کاملا درسته خودمم قبول دارم بقیه کاربرا هم گفتن من ولی حرفم اینه من ی بار تازه عروسم و ذوقشو ...

شما اینجا واقعا باید کوتاه بیای عزیزم 

نهایتا یکی دو سال دیگه عوضش کنید خب 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

بله!همین رو میتونی بگی اوکی کابینت عوض نمیکنی مثلا به جاش فلان چیزو بخر تا ناراحت نباشم مث طلا گوشی ...

حرفتون درسته 🫠

شما اینجا واقعا باید کوتاه بیای عزیزم نهایتا یکی دو سال دیگه عوضش کنید خب

حرفتون منطقیه 🫠

ولی من تا همیشه تو دلم میمونه اول زندگی خونم مطابق دلم نبود 🥲

حرفتون منطقیه 🫠ولی من تا همیشه تو دلم میمونه اول زندگی خونم مطابق دلم نبود 🥲

باور کن بعد چند سال به این حساسیتت میخندی عزیز دلم 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

برگردی عقب چکار میکنی؟ از خودگذشتگی چجوری انجام دادی؟ منم تازه عروسم میترسم چند سال دیگه منم پشیمون ...

انجام نمیدم مردا وقتی پول دار میشن هار میشن یادشون میره کی کنارشون بوده به جایی رسیدن

باور کن بعد چند سال به این حساسیتت میخندی عزیز دلم

اینشالله 

ممنون از حرفای آرام بخشتون❤️