2777
2789
عنوان

زن عمو

71 بازدید | 7 پست

زن عموم منو خیلی اذیت کرده تا دلتون بخواد (داستانش مفصله ) همش از بچه هاش تعریف میکنه و با یه نگاه تمسخرامیز نگام میکنه حالا خوبه با پول باباشون رفتن خارج نه با استعداد و مهارتشون حتی جواب سلامم منم نمیدم ولی پیش بابام منو بغل میکنه  امروز رفته بودم خونه مادربزرگم زن عموم هم اونجا بود میگفت دخترم اونجوری شد و فلان با یه حالت تمسخر برگشت بهم گفت تو چی دانشگاهتو چیکار کردی اونجا بود یهو بغض کردم بارها منو تحقیر و اذیتم کرده خدا ازش نگذره بعد پدرم برگشته بمن میگه تو اگه چیزی میشدی اینجا میشدی با خارج رفتن به جایی نمیرسی 

خیلی دلم شکست:))

الحمدلله من زن عموهام زبون نداشتن 

بهشون میخوره عقده ای باشنا ولی از شوهراشون و خود ما میترسیدن اینه که کسی عادت به کنایه و نیش زدن نداشت چون من خودم از بچگی دو متر زبون داشتم طرفو با خاک تو کوچه یکی میکردم 

الحمدلله من زن عموهام زبون نداشتن بهشون میخوره عقده ای باشنا ولی از شوهراشون و خود ما میترسیدن اینه ...

همینه دیگه از بس جوابشونو ندادم همینطوری شده چون وقتی جواب میدم من میشم آدم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینه دیگه از بس جوابشونو ندادم همینطوری شده چون وقتی جواب میدم من میشم آدم بده

اره منم وقتی میزنم تو خط جواب دادن مقصر من میشم اونا خودشونو میزنن به قربانی بازی مظلوم بازی 

من بیشتر مشکلم با خانواده مامانم هست خاله ام یه عفریته ای هست که شیطونو درس میده میخوام به سکته بیارمش این سری نمیدونه این دفعه با کی در افتاده هی جلوی مامانم اینا مظلوم نمایی میکنه منم مامانم و بچه هاش نیستم کوتاه بیام اون دفعه یه مسئله ای رو به روش اوردم ببین مثل چی میلرزیدا همچین جیگرم حال اومد میلرزید چون زندگی یه نفرو پاشونده بود 

اره منم وقتی میزنم تو خط جواب دادن مقصر من میشم اونا خودشونو میزنن به قربانی بازی مظلوم بازی من بیشت ...

اره من فقط میسمپرم دست خدا میگم ازشون نگذر خدا جای حق نشسته واقعا باید با فامیل قطع ارتباط کرد کلا من به این معتقدم 

اره من فقط میسمپرم دست خدا میگم ازشون نگذر خدا جای حق نشسته واقعا باید با فامیل قطع ارتباط کرد کلا م ...

اره منم سالها قطع رابطه بودم اعصابم اروم بود الان که دوباره رفت و امد کردم دیدم خطرناک تر هم شدن از گذشته ادما هیچوقت بهتر نمیشن بدتر میشن که بهتر نمیشن و به قول گفته بعضی ها یه کتابو ده بارم بخونی تهش همونه و عوض نمیشه