2777
2789

تا ۲۴ سالگی ازدواح کرده باشم امااا به دلایلییی ترجیح میدم ازدواج نکنممم

من حوصله شنیدن غرغرای شوهر و خانواده شوهرو ندلرم یعنی عملاا بیزارممممم از اینکه کسی زور بگه یا حرف چرت بزنه بهم... کاری به کسی ندارم کسی هم کاری به من نداشته باشه تنها چیزی که میخوام

چون توی زندگی الانمم مجبوررم سکوت کنم دلم نمیخواددد با یه انتخاب که ریسکه بزرگیه گند بزنم به بقیه زندگیم 

اماا بقیهه یجوررر رفتار میکنن که انگارر ازدواج کردن خیلی کار شاخیه...

ازدواج مثل هندوانه سر بسته هست بستگی به شانس ات داره 

طبق تجربه ای که دارم شانس ندارم 

دلممم به حال خودم میسوزه که قراره تنها باشم اما خب واقعاااا نمی تونم 🫠

منم خود رای هستم تصمیم گرفتم ازدواج نکنم 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁👌خوبه

میدونستی بالای ۳۰ سال میتونی بچه به سرپرستی بگیری ؟ پس نگران تنهایی نباش اما بچه زیر ۶ سال فک نکنم به مجردا بدن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

میدونستی بالای ۳۰ سال میتونی بچه به سرپرستی بگیری ؟ پس نگران تنهایی نباش اما بچه زیر ۶ سال فک نکنم ب ...

بچه هم نمیخوام بیزارم😁😁کی حوصله داره بچه بزرگ کنه کلی دردسر داره

بچه هم نمیخوام بیزارم😁😁کی حوصله داره بچه بزرگ کنه کلی دردسر داره

ولی من تصمیم ام اینه عاشق بچه ام 🥲🤭

جز این قدیمیای عقب مونده ک فکر میکردن هر کی لنگا ش هوا بره خیلی چیز خوبیه و تنها هنرشون همین بود و ...

چقدر بی ادبی این چه حرفیه ادمایی مثل تو هستن که انقدر زن بی ارزش جلوه میکنه

چقدر بی ادبی این چه حرفیه ادمایی مثل تو هستن که انقدر زن بی ارزش جلوه میکنه

بخوای نخوای افکار پدر مادرا راجب بچه هاشون همینه چیزی ک ارزش میده  حرف من نیس رفتارای و برخوردای احمقانه بزرگتراس برو ارزش زنو ازونا طلب کن من فقط واقعیتو گفتم من بی ادب تو با ادب