2777
2789

گفتم دیگه بر نگرد، واقعا دیگه نمیخام ببینمش،  خستم کرده، عصبی نیستم درکمال ارامشم و هیچ جوره دیگ نمیتونم ببینمش،  نزدیک پنج ماهه باردارم، ی هزاری پس انداز نکرده برای زایمانو بیمارستانو اینا دلش خوش به پس اندازای منه،  همش میره خرج خانوادش میکنه،  ماه پیش هجده تومن کمکشون کرد،، هفته پیش هفتصد هشتصد چیز خرید بخدا هنوز ی هفتم نشده،، دوباره دیدم الانم رفته براشون چیز خریده. 

کمک جانی ک خیلی میکنه مالی هم شدید میکنه، بیرونش کردم گفتم برو هروقت مستقل شدی برگرد تو این خونه. 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

اونوقت خودمون خونه سازی داشتیم این ماه از من سی تومن قرض گرفته ک بتونه بدهی کارگرو بده از اون طرف میره خرج خانوادش میکنه،  

به همین شب عزیز الهی ک خیر نبینن اینجور خانواده ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بهم میخوره از مردایی که زن خودشون نیازمنده و میدن به حانواده خودشون 

حرومه حروم 

اون پول زندگی هردوتون هست تا شما ناراضی باشید خوردن نداره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

حالم بهم میخوره از مردایی که زن خودشون نیازمنده و میدن به حانواده خودشون حرومه حروم اون پول زندگی هر ...

من هزار بهش گفتم. گفتم من با شرایط سختی دارم کار میکنم، حرومه پولی ک با این شرایطو ببری خونتون، ولی خب کو گوش شنوا

خوبکاری کردی

البته اشتباه از خودتم بودا

وقتی میدیدی وابسته اس اصلا حمایت مالیش نمیکردی 

پس اندازتم باید مخفی نگه میداشتی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وقتی انقدر بی مسئولیته،بهش پول ندید

خونمون تکمیل نیست، بهش پول ندم خونه سازی عقب میوفته،  الان هم ی منت سر من گداشت ک من دارم خونه میسازم!!! جالبیش اینجاس یک مترش ماله منم نیست. 

گفتم خونته میخایی بساز میخایی نساز، 

کاش نمیومد،  چکار کنم دیگ نیاد، 

میدونم دو ساعت دیگ پا میشه میاد خونه، ده بار گفتم وسیله هاتو جمع کن برو،  

دلم نمیخاد چشم تو چشم باهاش بشم

من هزار بهش گفتم. گفتم من با شرایط سختی دارم کار میکنم، حرومه پولی ک با این شرایطو ببری خونتون، ولی ...

شوهر منم همینه 

خودش بدهکاره ولی پول دستش میاد خرج خونه باباش میکنه 

دیگه بلاخره من نارصایتی ام رو اعلام کردم پولی بر کسی حروم باشه اون دنیا باید پسش بدن 

چون شوهرم مهریه منو نداده بر گردنم حق داره حقوق هم مال هردومون هست خودم کنارش شاغلم 

برا همین ناراصیم 

از اونطرف مادرشوهرم خرجهای بیهوده داره .یا سفر میره هتل گرون یا ابرو تاتو و مراقبت انجام میده یا خرج نوه های دیگه اش میکنه بعد که پول کم اوردن یاد ما میفتن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خونمون تکمیل نیست، بهش پول ندم خونه سازی عقب میوفته، الان هم ی منت سر من گداشت ک من دارم خونه میساز ...

وقتی نمیتونه خونه رو تکمیل کنه چطور به خانوادش کمک میکنه؟خانوادش نیاز دارن؟

بهش گفتید که چند دونگ از خونه به اسم شما بشه؟

شوهر منم همینه خودش بدهکاره ولی پول دستش میاد خرج خونه باباش میکنه دیگه بلاخره من نارصایتی ام رو اعل ...

دقیقا ماهم همینجوریم، کسی ک دوران خوشیش یاد شوهر من نیست ک، تا به مشکل مالی میخورن زنگ میزنن به ما 

به خانواده همسرت اعلام کردی ک راضی نیسی و حرومه؟ من چندین بار به خود شوهرم ک گفتم اصلا گوش نداده، براش مهم نیست،  نمیدونم دیگ از چ دری وارد بشم

وقتی نمیتونه خونه رو تکمیل کنه چطور به خانوادش کمک میکنه؟خانوادش نیاز دارن؟بهش گفتید که چند دونگ از ...

من شش ساله زنشم، روزخواستگاری قرار بود سه دنگ خونه به نام من بشع،، ک هر دفعه ی چیزی گفته و عقب انداخته، میخاسیم تو قباله بندازیم ک سه دنگ خونه به نام من ک شوهرم اون زمان گفت ننویسد و به من اعتماد کنید من به نامش میکنم،  ک نکرد، ی حرفی بود ک حرفم باد هوا