2777
2789
عنوان

با 6 تومن چه کادویی میشه برا تولد پسر خرید 🌝🌝🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 73 پست
پولش رو بدی ب درد بخور تره براش

شماره کارت نمی‌ده خب

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

والا من با یکی۶ساله هستم ۱بارهم نشده زیاد براش خرج کنم چون واسه هیچکدوممون قیمت اون چیز مهم نیست ارزش معنویش مهمتره 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من با یکی۶ساله هستم ۱بارهم نشده زیاد براش خرج کنم چون واسه هیچکدوممون قیمت اون چیز مهم نیست ارز ...

درسته 

اما سوالم این بود کادو چی بگیرم 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

درسته اما سوالم این بود کادو چی بگیرم

والا نمیدونم چون خودم تا الان انقدر گرون خرج نکردم نمیدونم ببین چی نیاز داره دیگه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

شما هم عزیزی 🥰

😃فدایت من کادو دوستم خیییلی 

ولنتاین اخرین کادوم بود منتظر تولدم هستم ۴ماه دیگه ک دوباره برام کادو یا کیک بیاره 🤭

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

ایرپاد یا اپل واچ (البته اپل واچ خیلی گرون تر میتونی ساعت هوشمنتد شیائومی یا سامسونگ بگیری) خوبن

ولی حالا که ده تومن هم هزینه میکنی به نظرم یه کت چرم چرم ایران یا مشهد بگیر یا کیف چرم سامسونت(اگه مصرف داره) یا اگه سامسونت نمیندازه میتونی از این کیفای کوچیک دوشی چرم بوفالو یا چرم شتر یا چرم سوسمار بگیری گرونن

می‌دونممیگم مثلاً خیلی کادو جالبیه؟

میدونم جالب نیست،  ساعت و کفش... اینا ممکنه مدلشو پسند نکنه🤔   

اصلا یه چیز دیگه بگیره براش...!!!

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...