2777
2789
رازیانه دم کن بخور+ زعفران

رازیانه برای هر کسی خوب نیست 

تو دوران پریودم فک کنم نباید مصرف بشه 

کاربر جدید نیستمممممم.                                                میگفت:وقتی غم افتاد توی دلت،تو هم تلافی کن بیوفت تو بغل خدا. هیچ جایی امن تر از بغل خدا نیست..✨️🌱          اصالتا افغانم از قوم تاجیک❤️ افغانم وانسان✨️چِقدرزیبایَندآنان که ریشه خوبَند🌼 آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست، فرق در بین بنی آدم و حیوان ادب است💫🩵یه جاهایی خدا نبودی ولی قضاوت کردی 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز تو pms هستی 

احتمالا امروز فردا پریود میشی 

شربت زعفرون پریودت رو سریع تر میکنه ولی ممکنه وقتی پریود شدی دردت بیشتر بشه چون انقباضات رحمی رو تشدید میکنه❤️

پُز نیستسبک زندگیمه😎

مجردی؟ روز چندم سیکلتهمنم تو همین حالم علایم پریود دارم هنوز نشدم🥺اعصابم خورده

اره 

روز سیو دوم

از روزی ک pmsشروع میشه تا پریود شدن واقن افتضاح و دردناک میگذره بخصوص مال من ک الان گیر کرده و بال بال میزنم😭😂

زعفرون رو با چایی دم کنم بخورم تاثیری داره 🥲؟

نمیدونم گلم 

دو روز شربت غلیظ زعفرون با نبات امتحان کنی بخوری خیلی تاثیر داره 

نگران نباش همین دل دردت نشونه اینه پریودت نزدیکه منتها بخاطر تغییر فصل یکم عقب افتاده😘🤍

پُز نیستسبک زندگیمه😎

اره روز سیو دوماز روزی ک pmsشروع میشه تا پریود شدن واقن افتضاح و دردناک میگذره بخصوص مال من ک الان گ ...

چن سالته

دقیقا منم الان علایم پریود دارم هنوز نشدم کلافه ام 😣😑هوف 

چکار کنیم

نمیدونم گلم دو روز شربت غلیظ زعفرون با نبات امتحان کنی بخوری خیلی تاثیر داره نگران نباش همین دل دردت ...

شمام تاخیر داشتی ؟ 

من گاهی ترشح واژن زیاد یعنی بعدش پریودی میاد؟ 🥺

اعصابم خورد شده 

شمام تاخیر داشتی ؟ من گاهی ترشح واژن زیاد یعنی بعدش پریودی میاد؟ 🥺اعصابم خورد شده

من کلا خیلی منظم نیست پریودم 

ولی آره میخواستم زودتر پریود بشم 

شما پریود شدی؟

پُز نیستسبک زندگیمه😎