2777
2789

زود پز رو گازی دارم

اما کار باهاش رو بلد نیستم

و کلا میترسم ازش استفاده کنم

زودپز برقی بخرم ایمنیش بیشتره؟ 

کاراییش بهتره و راحت تره؟ 

یا همون گازی رو یاد بگیرم؟ 

اصلا از زودپز چقدر استفاده میکنید؟ 

خورشت رو یک ساعته تحویل میده؟ 

از تجربیاتتون بگید استفاده مفید کنیم ممنون♥🌹

من گازی دارم برند بوش  راضی ام ازش عصای دستمه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود پز گازی الان ایمنن درصد خطاشون خیلی خیلی پایینه

من روز اول با ترس باهاش کار میکردم

الان عصای دستمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من زودپز قابلمه‌ای دارم(تفال) و خیلی راضیم. این زودپزهای جدید طراحیشون کاملا ایمنه عزیزم.

مثلا یک قورمه‌سبزی جا افتاده رو از لحظه‌ای که شروع می‌کنم پیاز داغش رو درست کنم نهایتا ۱/۵ساعت بعد تحویلم میده.

من گازی استفاده نکردم میترسم

برقیم اگه خطری باشه خوپش خاموش میکنه یعنی حتی اگه قابلمه شو یکم کج هم گذاشته باشی خودش کار نمیکنه تا درست بذاری امن تره بنظرم

خورشت رو 40 دقیقه ای تحویل میده خوشمزه و پخته هم هست ولی من خودم میذارم باژم رو گاز که کامل جا بیوفته

یه گزینه داره گرم نگه داشتن

اگه بذاری یه ربع بیشت دقیقه با این گزینه بمونه قشنگ یک ساعته جاافتاده تحویل میده

زود پز گازی الان ایمنن درصد خطاشون خیلی خیلی پایینهمن روز اول با ترس باهاش کار میکردمالان عصای دستمه

خورشت و ابگوشت و چلو گوشت رو یک ساعته تحویل میده؟ 

دیگه چه استفاده هایی ازش میکنی؟ 

من گازی استفاده نکردم میترسمبرقیم اگه خطری باشه خوپش خاموش میکنه یعنی حتی اگه قابلمه شو یکم کج هم گذ ...

منم میترسم از گازی میگم شاید چون استفاده نکردم و زیاد بلد نیستم به خاطر همینه

اما خب از طرفی هم گاهی واقعا لازم میشه به خاطر کمبود وقت سریع غذات اماده بشه

برای همین تو فکر خرید برقیش بودم

منم میترسم از گازی میگم شاید چون استفاده نکردم و زیاد بلد نیستم به خاطر همینهاما خب از طرفی هم گاهی ...

کدوم زودپز ها رو میگی ؟ این رویی ها که قدیمی اند خطرناکند و ندیدم کسی استفاده کنه دیگه. 

من خودم از پلو پز خیلی استفاده میکنم عصا دستمه و واقعا کارم رو راحت کرده

یعنی دیگه خیلی وقت برنج تو قابلمه رو گاز نپختم

گفتم از زود پز هم استفاده کنم خورشتم یک ساعته آماده بشه

چون بعضی مواقع واقعا وقت کم دارم برای آماده کردن غذا

خورشت و ابگوشت و چلو گوشت رو یک ساعته تحویل میده؟ دیگه چه استفاده هایی ازش میکنی؟

ابگوشت نیم ساعت

خورشت هارو ۴۰ دقیقه میذارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس