2777
2789

سلام بچه ها چطورین من با دوستم امروز حرف میزدم و خب نمیدونستم چجوری راهنماییش کنم گفتم اینجا سوال بپرسم ببینم شما میتونین کمکش کنین یا نه

دوستم تراز کنکورش 6300 شده منطقه یک تجربی هست

میتونه پزشکی جاهای پرت پردیس خودگردان و مازاد پزشکی بره؟ 

و اینکه ترازش واسه نوبت دو به 8 هزار برسه چیکار کنه چون حوزمون یکی بود و سر جلسه بخاطر استرس کلا حالش بد شد آمبولانس اومد بردش اگه میتونین راهنماییش کنین خودش اینجا میخونه🙏🏻💖

معدلش هم جوری که میگفت ترازش همین حدود 6 هزار اینا میشه ولی خب نمراتشو من ندیدم اگه خواستین بپرسم بهتون بگم

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این ترازا اصلا مجاز نمیشه

مطمئنین؟بر اساس کنکورای جدید و امسال نظر بدین ممنونم و چه توصیه ای واسش دارید؟ 

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
ولی اینو بهش نگو شاید تو روحیش تاثیر بذار دیگه نتونه برای تیر بخونه

واقعا درسش خوبه بخاطر استرس حالش بد شد سر جلسه دیگه نمیدونم جدی از من بیشتر تلاش میکرد

آره کاملا مطمئنم چون پارسال خودم تراز کلم ۶۳۰۰ شد

پردیس خودگردان و مازاد هم زدید؟

اصلا مجاز به انتخاب رشته نشدم رتبم شد ۶۳ هزار منطقه دو

اها منطقه یک هستیم ما

اصلا مجاز به انتخاب رشته نشدم رتبم شد ۶۳ هزار منطقه دو

امسال راضی بودین؟

امسال تغییر رشته دادم کنکور ریاضی و زبان دادم

اها موفق باشین💖

ممنون همچنین

یه سوال هم درباره خودم بپرسم

اینکه به نظرتون امسال خودم پزشکی برم یا بمونم واسه دندون؟

یه سوال هم درباره خودم بپرسماینکه به نظرتون امسال خودم پزشکی برم یا بمونم واسه دندون؟

ببین واقعا سوال سختیه 

اگه آدمی هستی که تحت هر شرایطی درس می‌خونی و هیچ جوره جا نمی‌زنی ، دچار مشکلات روحی نمیشی و با انگیزه ای حتما بمون پشت کنکور برای دندون ، می ارزه 

هرچند من اگه جات بودم ریسک نمی‌کردم و میرفتم پزشکی . یکسال پشت کنکور بمونی معلوم نیست بازم درس بخونی یا نه