2777
2789
عنوان

مامان هایی که باردار شدن میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 20 پست

من سر ای یو ای بچه قبلیم ۴سال پیش چون بیخیال بودم یادم علامت نبوداما یادمه بشدت دندون درد و سردرد گرفتم باهیچ دارویی خوب نمیشد حتی مسافرتم رفتم اماخداخاست و موند

خدایا به حق حضرت علی اصغر امام حسین ع خانه همه دوستانی که سالها درانتظارفرزندهستن با فرزندانی صالح وسالم روشن بگردان.آمین🌹🙏

ای یو ای دردش مثل معاینه زنان هست درد خاصی نداره برای خانمایی که اصلا بچه ندارن و زیر۴۲سال سن دارن با ۵۰هزارتومن حق عمل انجام میدن البته هزینه سنو و امپول هارو جداباید پرداخت کنید توی مرکزجهاددانشگاهی قم.برای بقیه که بالای۴۲سال سن دارن یا بچه دارن حق عملش۵۰۰خورده ای میشه

خدایا به حق حضرت علی اصغر امام حسین ع خانه همه دوستانی که سالها درانتظارفرزندهستن با فرزندانی صالح وسالم روشن بگردان.آمین🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم ناصر پور:

🌿🌿🍂🍂🍃🍃🔴🔴🔴

خبر :👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

به اطلاع می رساند در راستای اجرای طرح تحول سلامت (طرح حمایت مالی

از زوجین نابارور) از روز چهارشنبه

۳۱شهریور ماه  سال ٩٥هزینه خدمات ناباروری  

در مركز درمان جهاد دانشگاهي قم شامل :iuiوهمچنین انتقال جنین فریزی

( Freezing Embryo Transfer )

مشمول تخفیف ۸۵ درصدی خواهد شد .

و هزينه عمل ميكرو اينجكشن🔴🔴

در مركز درمان جهاد دانشگاهي قم به ميزان يك ميليون و هفتصد هزار تومان

تخفيف 🔻🔻خواهد داشت و این تخفیف مستلزم شرایط ذیل میباشد :

۱.سن خانم زیر ۴۲ سال باشد .

۲. زوجین هیچ فرزندی نداشته باشند .

۳. زوجین با ملیت ایرانی .

در ضمن در طي يك سال

زوجين ا بار از خدمت ivf

و ٢بار از خدمت iui با استفاده از اين طرح ميتوانند بهره ببرند

🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉

لطفا این خبر را به دیگر هموطنان برسانید تا از این خدمات بهره ببرند .

🔆🔅🔆🔅🔆🔅🔆🔅🔆

https://telegram.me/nabarvarijahaddaneshgahiqom

میکرو برای ما۳میلیون سیصد شد تو مرکز ناباروری قم جدا از سنوها وامپولام..الان ۸روزه اونجا میکرو کردم

ان شاالله همه آرزومندان که دوس دارن بچه داربشن بحق کریمه اهل بیت حضرت معصومه  وخانم فاطمه زهرا سلام الله بزودی نی نی های سالم وصالح نصیبشون بشه

مامان های خوشگل سوال دارم دوباره ازتون

من گوشت و مرغ و لبنیات و شکلات فراوون میخورم هفته ای دوبار B12  میزنم فولیک اسیدم میخورم به نظرتون چرا همش سرگیجه دارم؟؟

یک روز مونده تا پریودم رو عقب بندازم هنوز مشخص نیست باردارم