2777
2789

مردا راحت قتل میکنن. 

هیچ توجیهی، تاکید میکنم، هیچ توجیهی(حتی خیانت) برای قتل وجود نداره مگه اینکه خود طرف قتلی کرده باشه عامدانه. 

چک سلامتی روان پسر و دختر قبل ازدواج از نون شب واجبتره و ازدواجی نکنید که بعدا مجبور بشید طلاق بگیرید تنهایی خیلی گزینه ی بهتریه

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

الان اکثرا بیمارن

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین فقط سه نکته ای میگم سخت بگیرین

1 آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی  ورود نکنین بهش   ازدواج تونم مشاوره ها برین و فقط در سند ازدواج تون  2شرط حق طلاق و هرگونه ازذواج ثابت وموقت نداشته باشن  3 موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ،بعد از هر ده تا  ازدواج فقط به این صورت هشت تا موفق میشه فقط با رعایت این سه مورد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

وای، نگو 

امروز رفتم سر مزار مادرم، یک پسر احمق رفته باباش و داداشش رو کشته بود، تو خواب بودن، سرشون رو بریده 

بخاطر اینکه گفته بابام داداشم رو بیشتر دوست داشت.. به مادرش هم چاقو زده، مادرش الان بستری هست 

تجربه داشتی یعنی طرف بهت چاقو زده یااینکه ازینفردیگه شنیدی اینکارو با زنش کرده؟

اشاره ام به قتل خانم مربی والیبال سولماز عباسیه، سه روز پیش ارومیه تو خود دفتر وکالت 

تجربه داشتی یعنی طرف بهت چاقو زده یااینکه ازینفردیگه شنیدی اینکارو با زنش کرده؟

تو اینستا مربی والیبال شوهرش کشته ش ،یه کی دیگه هم از مچ زده دستشو بعد شوهرش تو بازجویی میگفت دوست داشتم از دست قطعش کنم تا بمیره زودتر 

وای، نگو امروز رفتم سر مزار مادرم، یک پسر احمق رفته باباش و داداشش رو کشته بود، تو خواب بودن، سرشون ...

خب داشته باشه حتی... 

جوابش رها کردن اون پدره یا فکر کردن به اینکه چرا منو کمتر دوست دارن شاید حق داشتن اصن

خب داشته باشه حتی... جوابش رها کردن اون پدره یا فکر کردن به اینکه چرا منو کمتر دوست دارن شاید حق داش ...

5سال قبل خواهرش رو کشته. پدرش رضایت داده بود...آزاد شده آمده دوباره اینا رو کشته، واقعا دوره بدی شده 

تو اینستا مربی والیبال شوهرش کشته ش ،یه کی دیگه هم از مچ زده دستشو بعد شوهرش تو بازجویی میگفت دوست د ...

ملت رد دادن 😐

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here