2777
2789

ما توی جای کوچیک زنگی میکنیم و همه همه رو می‌شناسن ما توی کلاسمون کلا ۱۶ نفریم ک یکی از همکلاسیام‌ خونشون‌ از اینجا رفت و بیشتر کلاس از اون متنفرن ولی خوب ما دوتا خیلی اوکی بودیم باهم و بعد اینکه رفت باز صمیمی تر شدیم و یجورایی رفیق بودیم تا قبل از عید اومد مدرسه و من کلی راجب یکی از دوستامون حرف زدم چون بهش اعتماد داشتم بعدش ک رفتیم خونه تا چند روز پیام‌ نداد بعدش من ک دادم خیلی سرد جواب داد و دیگه پیامی به هم ندادیم تا امروز همو هم کلاسیم ک راجبش حرف زدم بهم پیام داد ک تو حرف در آوردی واس من و اینطوری ک بعد فهمیدم همون رفیقم حرفا رو زد بهش الانم من هی میگم نگفتم اون باور نمیکنه ولی واقعا این حرفایی ک این زدو من نگفتم الانم گیر داده بیا فلان جا ثابت کن وگرنه واست حرف در میارم الان من چیکار کنم آبروم خیلی برام مهمه اینم دختر خیلی شر و بیخودیه

جاری منم اینطوره .

هر کی هر چی پیشش بگه سریعا به گوش طرف میرسونه .

من هروقت دلخوری از کسی داشته باشم  سریعا به  جاریم میگم چون میدونم میزاره تو مشت طرف و....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بگو نگفتم. دیوار حاشا بلنده. اون رفیق جینداتم حتما دلیل داشته که همه ازش متنفر بوذن چون چوبشو خورده بودن.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو انقد شهامت دارم که اگه حرفی زدم مرد و مردونه پاش وایمیسم و میگم این حرفو من زدم  ولی هیچ‌کدوم از این حرفارو من نزدم ، دیوار حاشا بلنده 

ولی درس عبرت بشه برات

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
اگ قسم دادن چی؟

قسم دروغ یخور. تقیه رو واسه همین چیزا گذاشتن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!