2777
2789
عنوان

اولین حساب بانکی چی باشهه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 91 پست

ملی بلو این دو تا رو دارم یه سپه هم دارم مفقود الاثر هست

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون ۳ ۴ تومنم بزار ملیمیانگین مانده پولت بیشتر بشهوامتو بگیربلو فقط کارتش قشنگهکه ملی هم از طریق همر ...

ملی ۱۱ سال پیش حساب باز کردم الان دیگه منقضی شده 

از طریق بام که نشد چطور دیگه نمیتونم آنلاین درخواست صدور مجدد بدم غیر حضوری ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
خصوصیا امکان هک دارن تو این شرایط الانمخصوصا بلو بانک و ویپاد که بانک هم نیستن و شرکتهای زیر مجموعه ...

خصوصیا امکان هک دارن

ندیدی چی به سر سپه اومد این‌چند وقت  هنوزم کامل درست نشده 

۳ تومن از حساب بانک سپه شوهر من کم شده الکی

از اون طرف مسیج اومد معلوم نیست کی پول زده به حساب بانک ملیش 

دولتیهولی تخصصی کار میکنه و برا نظامیاس

این اطلاعات از کجا میاد

تخصصی برای نظامی هاست   یعنی مردم عادی حساب ندارن اونجا؟

پس ما جی هستیم  شرکت خصوصی حقوق شوهرم  سپه واریز میشه

خصوصیا امکان هک دارنندیدی چی به سر سپه اومد این‌چند وقت هنوزم کامل درست نشده ۳ تومن از حساب بانک سپ ...

گفتن سر همون هک شدن بانک سپه پول ها رو زده به حساب های دیگه 

یعنی از سپه کم شده به اون یکی کارتتون واریز شده 

البته خودشونم هنوز نمیدونن چیکار کردن