2777
2789
عنوان

اولین حساب بانکی چی باشهه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 91 پست
گفتن سر همون هک شدن بانک سپه پول ها رو زده به حساب های دیگه یعنی از سپه کم شده به اون یکی کارتتون وا ...

یه عده اصلا بانک ملی حساب نداشتن

براشون مسیج انتقال وجه اومد    همینقدر عجیب  تو خبر ها هم گفتن دست نزنیدتا ببینیم چی شده  اوایل جنگ بود ریخت بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بانکش انلاین من سه سال دارم امتیازت بالا بره وام میده البته بستگی داره چقدر پول بریزی به حسابت

مثلا شارژ و کارت به کارت بهت امتیاز میده؟ 

بعد اولین وامشون چقدره؟ 

مثلا شارژ و کارت به کارت بهت امتیاز میده؟ بعد اولین وامشون چقدره؟

نه شارژ و اینا نیست هر چقدر پول واریر کنی تو حسابت باشه امتیازت بره بالا از یک میلیون شروع میشه تا ۱۰۰ میلیون فقط امتیازت باید بالا بره

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
این اطلاعات از کجا میادتخصصی برای نظامی هاست یعنی مردم عادی حساب ندارن اونجا؟پس ما جی هستیم شرکت ...

تخصصی بانک نیروهای مسلحه

بقیه مردم هم میتونن حساب داشته باشن

مگه هر کی بانک مسکن حساب داره میخواد خونه بخره؟

ملی ۱۱ سال پیش حساب باز کردم الان دیگه منقضی شده از طریق بام که نشد چطور دیگه نمیتونم آنلاین درخواست ...

حسابتون راکد شده

فقط باید برید شعبه افتتاح کننده حساب

وگرنه که انلاین یه حساب جدید باز کنید

باید بخوابه تو حساب آره؟

اره میشه خوابوند برداشتم میتونی بکنی ولی دیگه سه.چهار تومن باشه تو حسابت بیشترم بکنی هر ماه مبلغ حسابت امتیازش بالاتر میره من بعد یکسال و نیم ۲۰ میلیون وام ازش گرفتم با اقساط ۴ماه مثلا اگر بخوای اقساطت کمتر بشه امتیازت باید بالاتر باشه

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
اونجوری یه کارتی بود که بابام برای ما گرفت ولی خب کلا دست ما نبود😂الان میخوام به نام خودم اولی رو ب ...

برای منم به نام خودم بود دیگه دست خودمم بود...خیلی دوست داشتم خودم با کارت خرید کنم کارت بکشم از خیلی بچگیام

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

برای منم به نام خودم بود دیگه دست خودمم بود...خیلی دوست داشتم خودم با کارت خرید کنم کارت بکشم از خیل ...

اسم من روش بود ولی بالاتر گفتم اصلا رنگش رو ندیدم😂🤣

اره جس خوبی داره مدریت مالی هم دیگه از بچگی یاد میگیری