2777
2789
عنوان

تاپیک یکم چندشی بدت میاد نیا

152 بازدید | 12 پست

دوستان که سندروم روده تحریک پذیر دارید علایم تون چیع؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من یه چند وقته ببخشید دفعم زیادتر شده و یه مقدار شل تر هم شده باز یه چند روزه خیلی عذر خواهی میکنم رنگش سبز شده باز هم ببخشید🤕 هیچ مشکلی هم ندارم برم دکتر. علامت دیگه هم ندارم 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نفهمیدم چیه 😂

چی؟! شما دارید این بیماری رو؟!

اسهال مداوم😐😑به یسری چیزا حساسم مثل لبنیات و اینا

درد شکم و اینا هم داری؟!!!علایمش گفته بود نفخ و شکم درد و گاهی یبوست گاهی اسهال.

اسهال مداوم😐😑به یسری چیزا حساسم مثل لبنیات و اینا

من اسهال نیستم ولی دفعم نسبت به قبل شل تر شده زیاد هم شده مثلاً این چند وقت استرس هم زیاد داشتم باز استرس که میگیرم هم دفع. دارم

اره به اوضاع روحی خیلی بستگی داره

ببخشید رنگش هم فرق می‌کنه من چند روزه سبز شده از تو نت دیدم گفته ممکنه سندروم روده تحریک پذیر باشه

ببخشید رنگش هم فرق می‌کنه من چند روزه سبز شده از تو نت دیدم گفته ممکنه سندروم روده تحریک پذیر باشه

من به رنگش زیاد توجه نمیکنم بستگی به غذایی که میخوری داره شاید سبزیجات زیاد خوردی این مدت

من به رنگش زیاد توجه نمیکنم بستگی به غذایی که میخوری داره شاید سبزیجات زیاد خوردی این مدت

آره چند روز ریحان همراه غذام میخورم ولی خب دیگه آنقدر نباید اثر بذاره بنظرم🤔