2777
2789

من فقط به مادربزرگ پدربزرگ دارم که زنده ن 

تقریبا سالی یه روز میبینمشون 

این یک سال گذشته تقریبا ماهی یه بار بهشون زنگ میزنم 

ولی اونا هیچوقت تا حالا زنگ نزدن بهم 

وقتی هم زنگ میزنم درحد یه دقیقه حرفای روزمره میزنیم 

چیکار کنم سعی کنم رابطه م رو بیشتر کنم یا نه 

میترسم بعدا پشیمون بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با جفتشون قطع ارتباطیم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مادر بزرگم ساییده انقد زنگ میزنه

فقط هم میخواد آمار بگیره عن خانوم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خیلیییی ..روزی شده حتی ۴ ۵ بار زنگ زدیم به هم ..

به خصوص مادر بزرگ و پدر بزرگ پدری

خیلی بهشون وابسته ام اونا هم همینطور ..هر دو سه روز هم باید حتما برم ببینمشون

خیلی خوب و مهربونن الهی که همیشه سایشون مستدام ♥️

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)

پدری هستن یا مادری

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزم امیدوارم سالم باشن همیشهخوشبحالت چقدر خوبه اینطوری

آره چون دختر ندارن و من نوه اول هم هستم کلن بیشتر پیش اونا بودم تا خونه خودمون 

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)