2777
2789
عنوان

سوسک آلمانی چجور از بین میررررره

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 26 پست
جدیاره منم همین خمیر حالت آمپولی هس ک میگن ژل برسودا خریدمپس همین اوکیه

بله اونو به پیشنهاد زنداییم گرفتم می‌گفت جواب گرفتم با اون ژل

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ایرانیشون رو هم موندیم اجی

چه برسه به المانی ولی خونتون باکلاسه چون سوسک المانی داره آلمان

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

اینکه خودت بخوای بزنی اشتباهه.اینا یه جاهایی میرن تخم میذارن که متوجه نمیشی.

درضمن یکی از دوستانم خودش دست به کار سم پاشی شد کبدش رو درگیر کرد.سم شوخی بردار نیست خطرناکه.تاخونه خالیه بیار واست بزنن و دوهفته درها رو ببند

یه روز خوب میاد

یه سم پاش خوب پیدا کن.خونه ما پر از این سوسکا بود یعنی اینقد شبا رژه میرفتن صداشون میومد خالم شماره یه نفرو داد اومد یه چیز خمیر مانند قهوه ای همه جای خونه زد و یه چیزی شبیه پودر بیسکوییت همه جا ریخت دیگه خدا رو شکر تموم شدن شرشون کم شد

من این پودر رو گرفتم پاشیدم زیر کابینتا و جاهایی که رفت و آمد میکردن 

کمتر از یه هفته ازبین رفتن و ۵ ساله دیگه سوسک نداریم ،اینم بگم دوسال درگیر از بین بردنشون بودمو نتیجه نداد،انواع خمیر ها و اسپری ها رو امتحان کردم نتیجه نداد 

فقط این پودر بدادم رسید 

خوبیش اینه که سوسک وقتی میخورتش تشنش میشه میره تو فاضلاب اینقد آبگوه میخوره که همونجا سقط میشه😂لاشش تو خونه نمیوفته دیگه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

چه با کلاس 

والا خونه ما تو حیاط از این خر چُسونه های بی ادب ول معطلن تا در حیاط رو باز میکنی میپرن داخل سالن و بی ادبی میکنن🌪️

ولی اسی جدا از شوخی یکییو باید بیاری کامل ساختمون رو سم پاشی کنه 

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers