2777
2789
عنوان

چس بازی شوهر

260 بازدید | 22 پست

از دیروز رفته تو قیافه اصن معلوم نیست چه مرگشه یه دیقه خوبه یه دیقه بد بعد دوهفته از یه شهر دیگه اومدم شهرمون خونه مادرم چس بازی میکنه الانم رفته قیافه میگم چته میکه هیچی حوصله ندارم نمیخوام پیش پدر مادرم دعوامون بشه به اندازه کافی مشکل و گرفتاری دارن نمیخوام نازاحت بشن یابااین بحث کنن ولی واقن از درون دارم میپوکم عصابم یشدت بهم ریخته بعد جالبه خودش گند میزنه انتظار داره من زود ببخشم و بگذرم منی که نمیدونم چیکار کردم میرم سمتش میگه برو اونور واقن ریدم تو هرچی دوس داشتنه زمان دوستیم از این بازیا داشت مامانم میگفت این بعذ ازدواجم قراره اینطوری باشه چهارسالم دوست بودیم باهم چیکار کنم بنظرتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای امان از شوهر قهرووک

نمونه بارزش شوهر من !

بعضی وقتا پیش خانوادم یجوری لب و لوچش آویزون میشه ک همه میفهمن این قهر کرده 

من ک دیگ تحویل نمیگیرم اصلااا قبلا مث تو عصبی میشدم و کفرم درمیومد الان اصلا!

مهم نیس 

وای وای امان از شوهر قهرووکنمونه بارزش شوهر من !بعضی وقتا پیش خانوادم یجوری لب و لوچش آویزون میشه ک ...

بابا اخه یکی ندونه فک میکنه چیشده کلا هیچی نشده نه چیزی گفتم نه هیچی رفته تو فاز انگار همه خوردن این گشنه مونده هیچی بش نرسیده 

بابا اخه یکی ندونه فک میکنه چیشده کلا هیچی نشده نه چیزی گفتم نه هیچی رفته تو فاز انگار همه خوردن این ...

کاملا درکت میکنم شوهر منم همینطوره 

من حتی بعضی وقتا احتمال قوی میدم از حسادتش ب روابط منو خواهرام لب و لوچش آویزون شده قهر کرده