2777
2789

فروشندگی

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول روانتو آروم کن..... خیلی مهمه که آروم باشی.....اگر جوش پول بزنی از درس خوندن میوفتی رمقی برات نمیمونه (تجربه) 

دوم، شما میتونید این تابستون برید به عنوان فروشنده کارکنید (3ماه تابستون از دست ندی.... درس بخون)

یا با یک آرایشگاه زنانه صحبت کن تو بشی مسئول نظافت...... (آرایشگاهش معروف و بزرگ باشه) 

خیاطی بلدی.... برو کارگاه خیاطی کار کن راسته دوزی

اگر بافت مو بلدی، میتونی یک ماهه کامل یادبگیری بعد تو آرایشگاه کار کنی.... 

اگر درست خیلی خوبه. برای ارتقاء معدل به پایه های پایین تر ریاضی درس بده یا زبان انگلیسی و عربی یا شیمی و فیزیک و زیست 

کار اینترنتی پیدا کن

کانال بزن تو روبیکا فیلم آپلود کن خودت با نت نامحدود دان کن ب پولی میده بهت 

بیشتر اگ میخوای بخونی سرچ کن تو سایت 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙