2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نامزدم طلسم مرگ نوشتن برای اینکه شب خواستگاریم بهم بخوره ۲۲ همین ماه خواستگاریم بوده

وای صبی خیلی کارش نجسه... حداقل باطل سحر بگیر یا کلن قرآن بخون و ب اون پناه ببر

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای صبی خیلی کارش نجسه... حداقل باطل سحر بگیر یا کلن قرآن بخون و ب اون پناه ببر

اصلا پرسیدم چون طلسم سیاهی و مرگ با اینجا چیزا اصولی باطل نمیشه بعد بدتر اون اینکه این طلسم جوابدهیش دقیقا برای زمان شب خواستگاری بوده یعنی ۲۲ یعنی یه چیزی حدود ۱۰‌روز دیگه😭😭😭😭😭

برای نامزدم طلسم مرگ نوشتن برای اینکه شب خواستگاریم بهم بخوره ۲۲ همین ماه خواستگاریم بوده

مطمنی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اصلا پرسیدم چون طلسم سیاهی و مرگ با اینجا چیزا اصولی باطل نمیشه بعد بدتر اون اینکه این طلسم جوابدهیش ...

بسپار ب خدا هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست...خواهر من عقد کرد براش دعا گرفتن بهم خورد کلی غصه خوردیم ولی بعد یه مدت کوتاه فهمیدیم چقد پسره و خانواده ش بیخود بودن ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسپار ب خدا هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست...خواهر من عقد کرد براش دعا گرفتن بهم خورد کلی غصه خوردیم و ...

نه بابا بعد ۳ سال سختی رسیدیم هم  خوشحال خوشحال که ۲۲ خواستگاری و دیگه راحت شدیم 

از کجا فهمیدی برات طلسم زده ؟

این دوستم هیمشه خوب بود اینا ولی نگو بی شرف ظاهر بوده بعد همیشه مثلا جلوم میگفت وای چقدر پسره دوست داره فلان خوشبحالت بعد از اون بر هی پشتم بد میگفت تا وقتی فهمیده دیگه جدیم میخوایم ازواج کنیم میاد طلسم تصادف مینویسه برای نامزدم که  شب خواستگاری اتفاق بد بیوفته براش اینو یکی دوستام تو گوشیش دیده بود دوست مشترکمون البته اونم مثل اون ولی گفت وجدانم نزاشت بهت نگم و در کل این دوستم همیشه تو کار دعا بود ولی فکر نمیکردم با منی که مثل خواهرش هم بودم اینطور کنه 

بسپار ب خدا هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست...خواهر من عقد کرد براش دعا گرفتن بهم خورد کلی غصه خوردیم و ...

حالا اصلا حتی اگرم بد باشه ولی طلسم مرگ؟  اصلا بحث جوون یه آدم آخه این پسر بدبخت ۲۴ سالش تازه کلی دنبال وام خونه ماشین بدبختی بود  کاری به کسی نداره این حقش نیست

حالا اصلا حتی اگرم بد باشه ولی طلسم مرگ؟ اصلا بحث جوون یه آدم آخه این پسر بدبخت ۲۴ سالش تازه کلی دن ...

حالا من متوجه نشدم نامزدت تصادف کرده یاچی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40