2777
2789
عنوان

قضیه خواستگاری لطفا بیایین

120 بازدید | 8 پست

چند ماه پیش واس برادرم ب ی دختر خواستگاری کردیم ی هفته طول کشید مامانش گف( بزار جواب کنکورش بیاد ببینیم چی میشه پسرتم میشناسیم خیلی پسر خوبیه انشالاه هرچی صلاحه)

بعد دخترش قبول شد گف نشد ک ولی داداشم قبول میکرد میگف من مانع درس خوندنش نیستم ولی نشدک و ماهم اصلا زنگ نزدیم پیگیر نشدیم ولی شوهرم گف خواستگاری باید چند دفعه برین با ی بار نمیش ک

خلاصه هر روز میان مسجد پیش مامانم دخترش هم میاد  اونم مامانم پول واسه نذری جم میکرد یکی دوبار اومدن پول دادن حرف زدن 

من از دیروز اومدم خونه مامانم داداشم ول کن نیس توروخدا برو باهاش حرف بزن مامانمم میگ

منم میگ هروقت بیاد پیشم منم حرف میزنم دیروز رفتیم مسجد اونا اومدن دور وایسادن مامانم گف بروپیششون ولی نتونستم برم غرورم اجازه نداد 

گفتم اونا میومدن چرا من برم مامانمم گف اون خجالت میکشه چرا باید بیاد 

ب نظرتون چیکار کنم خیلی حرف گفتن تو روم هم مامانم هم  داداشم  امروزم گفتن باید بری پیشش حرف بزنی 

غرورم نمیرازه!

چیکار کنم 

ببخشید طولانی شد

اینو هم بگم همیشه اونا میومدن پیشم من ازش ۵ سال بزرگترم ولی از خواستگاری ب بعد دیگ نمیان پیشم 

عزیزم چون شما خاستگاری کردین بهتره خودتون برین جلو اون دختر خانوم الان معذبه برای کار خیر اونم برای داداشت غرورتو بزار کنار انشالله اگه به صلاحه قسمتشون بشه

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت چند سالشه؟ 

و اینکه دختره امسال کنکور داشت؟ 

نمیدونم عزیزم، واقعا خودم رو جات گذاشتم نتونستم چیزی بگم

اما شاید بخاطر برادرم میرفتم و یکم فقط سر صحبت رو باز می کردم

خب چرا مامانت نمیره؟؟

دقیقا منم گفتم اینو ولی مامانم میگ با تچ راحت تره دوستت هس رفیقین صمیمین 

ولی من نمیتونم غرورمو له کنم بازم بهم بگه نه 

و اینک اول دفعه هم خواستگاری کرد خود منبودم ن مامانم بعد خواستگاری من مامانم حرف زد باهاشون

عزیزم چون شما خاستگاری کردین بهتره خودتون برین جلو اون دختر خانوم الان معذبه برای کار خیر اونم برای ...

اولش من خواستکاری کردم جواب ن گرفتیم اونم غیر مستقیم تو بالا گفتم ب یکی از جواب دهنده ها 

دقیقا منم گفتم اینو ولی مامانم میگ با تچ راحت تره دوستت هس رفیقین صمیمین ولی من نمیتونم غرورمو له کن ...

بنظرم الان اشتباهه تو بری خودتو ننداز جلو بجاش ب مامانت مشورت بده چجوری بره مخشونو بزنه. 

من خودمم داداش دارم درکت میکنم ولی خب اگه من بودم مخ مامانمو میزدم خودش بره. اصلا درستشم همینه بزرگتره باید پا پیش بذاره. 

اولش من خواستکاری کردم جواب ن گرفتیم اونم غیر مستقیم تو بالا گفتم ب یکی از جواب دهنده ها

شاید اون موقع شرایطشو نداشته این بارم بگید که خدایی نکرده بعد ها برادرتون از چشم شما نبینه بگه کاری برام نکردین

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه