2777
2789
بچه راجب این مانتو هم نظر بدید مادر شوهرم برام دوخته 

شبیه تونیکه .براعید نپوش

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اونروز یکی پرو کردم خیلی بهم میومد مانتو بودا نه لباس مجلسی.دکمه داشت جلوش.بعد که پرو کردم پسندیدم و خیلی تو تنم خوب بود .قیمت پرسیدم گفت ۲۷۰ .اصلا بهش نمیومد اخه چیکارش کردید که ۲۷۰ .منصرف شدم ‌.

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
شبیه تونیکه .براعید نپوش

واقعا خیلی خوش سلیقه است همش به خودم دلداری میدم تو عکس بد افتاده برای عید که نه خودشم گفت دم دستی برات برداشتم برای عید مدل کتی خردلی میدوزم 😁

۱۷۰ خریدم، یکی دیگه هم میرم میخرم، این تو تنم خوب بود، نشست بهم، یکی هم به قول مادرشوهرم از این سوسو ...

من خیلی خوشم اومد ساده وخاصه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من خیلی خوشم اومد ساده وخاصه

مسی عزیزم، همین که هم سایزم بود هم چاقترم نکرد و کشیده شدم توش برام کافی بود، شوهرمم عاشق زرشکی😁😁 

من هنوز مهمونیمو نگرفتم، این برای بین راهی خوبه؟ آخه همش این شهر و اون شهرم عید،

مسی عزیزم، همین که هم سایزم بود هم چاقترم نکرد و کشیده شدم توش برام کافی بود، شوهرمم عاشق زرشکی😁😁& ...

اره فکر میکنم راحت باشه با ساپورت بپوش ویه روسری طرح دار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من اونروز یکی پرو کردم خیلی بهم میومد مانتو بودا نه لباس مجلسی.دکمه داشت جلوش.بعد که پرو کردم پسندید ...

من تو تنم قشنگ باشه میگیرم، شده یه چیز خیییلی ساده بگیرم ولی خوب وایسته تو تن

اره فکر میکنم راحت باشه با ساپورت بپوش ویه روسری طرح دار

آره اون که من دارم بلنتر هست، شاید فقط یه ساپورت جذب بپوشم، آخه کفشم چرم مشکی زرشکی هست جلو باز ناخنمم قرمز لاک بزنم، عکسشو برات میفرستم😋😆😆

من هفت تیر و چند تا پاساژ و ایرانیان و امامزاده حسن و نازی آباد رو گشتم. از نازی آباد خریدم. از 145 ...

من آبادان گرفتم، جنس پارچشم لخته، یه جور خودشو میندازه، نمیدونم چیه، ولی معلومه تا سالها خراب نمیشه،

آره اون که من دارم بلنتر هست، شاید فقط یه ساپورت جذب بپوشم، آخه کفشم چرم مشکی زرشکی هست جلو باز ناخن ...

چه جیگری بشی جوون😂😂