وای بچه ها میخواستم اینو براتون تعریف کنم یادم رفته بود چند روز پیش با دوستم که متاهل و ۲۸ سالشه دوست صمیمی من هست رفته بودیم خرید اون شوهرش و بچش هم آورد یه دختر بچه ۲ ساله داره بعد دوستم رفت تو مغازه که سوال بپرسه فلان سایز دارید ؟ برا دخترش بعد من و شوهرش و بچش بیرون مغازه بودیم شوهر حال بهم زنش هی بهم چشمک میزد بهم یه کاغذ داد شمارش توش نوشته بود زیرش نوشته بود بهم زنگ بزن خوشگله من اون کاغذ پاره کردم بعد دوستم اومد واقعا واسه شوهرش متاسفم هنوز به دوستم نگفتم نظر شما چیه بهش بگم؟؟😓
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگیمو کامل نمیدونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچههاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)
قطع ارتباط کاش کاغذی به دوستت نشون میدادی همون لحظه. البته اگه دوست واقعیته کاغذ میدید باور میکرد
آخه دوست صمیمی هست چجوری باهاش قطع ارتباط کنم؟
اون کاغذ پاره کردم اگرم بهش نشون میدادم باز باور نمیکرد چون شوهرش خیلی دوست داره و بهش اعتماد داره😔
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
تروخدا دیگه اصلااا باهاشون رفت و امد نداشته باش شوهره حالا خوش برو رو هست یا نه از این دوهزاریاس؟
از این دوهزاریاس سعی میکنم باهاش در ارتباط نباشم چون از شوهر هرزه اش متنفرم
چه خرابفقط کات کن با دوستت به نظرم چیزی به دوستت نگو
آره واقعا بدبخت این دوستم که با این هرزه زندگی میکنه😞