narges4 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 1999 عنوان مامانهای دی یا بهمن نی نیشون بدنیا میاد بیاید دورهم باشیم 113 بازدید | 8 پست من ۷ هفته و سه روز هستم هنوز سونوی قلب نرفتم شما چند هفته هستید سونو رفتید یانه پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت میکنند. 1404/04/12 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لینالونا عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2915 ان شاالله بسلامتی بیاد بغلت الان یک لحظه دیدم گفتم اوووو چقدر براتون مونده ، من روز شماری میکنم
narges4 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 1999 دی بچم نه،ولی خودم بدنیا میام. یعنی چی😐یه بار بدنیا آمدی دیگه 🤣اگه منظورت تاریخ تولدته آره منم ۸ دی هستم پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت میکنند.
narges4 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 1999 ان شاالله بسلامتی بیاد بغلت الان یک لحظه دیدم گفتم اوووو چقدر براتون مونده ، من روز شماری میکنم آره راه طول و درازی داریم خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه و سلامتی بغلش بگیری پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت میکنند.
rpwp عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 4060 یعنی چی😐یه بار بدنیا آمدی دیگه 🤣اگه منظورت تاریخ تولدته آره منم ۸ دی هستم اوخییی تاریخ نینیتو بنداز همون هشتم اگه سزارینیمن باید هفتم میبودم انداختن دهم رند شه هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.
لینالونا عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 2915 آره راه طول و درازی داریم خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه و سلامتی بغلش بگیری ممنونم عزیزم ان شاالله ولی شیرین و سختی باهمه مخصوصا اکنون میخوره حال مادر خوب میشه
narges4 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 1999 اوخییی تاریخ نینیتو بنداز همون هشتم اگه سزارینیمن باید هفتم میبودم انداختن دهم رند شه آره سزارینی هستم ولی به امیدخدا اواسط بهمن تاریخ زایمانم میشه پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت میکنند.
rpwp عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 4060 آره سزارینی هستم ولی به امیدخدا اواسط بهمن تاریخ زایمانم میشه به سلامتی عزیزم سالم بدنیا بیاد و قد بکشه موفق شه هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.