2777
2789

تو بچه داری شوهراتون کمک میکنن؟ من شوهرم فک میکنه چون میره سرکار دیگ نباید هیچ کار بکنه تازه جدیدا هم داره میره سرکار چند وقت بیکار بود ...منم نیاز به استراحت دارم... میگ رن های دیگه چکار میکنن توام همون کارو بکن

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

نه اصلا بگو ۱۰ ثانیه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد پارک بردن آره ...ولی خداییش وقت نداره

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

نه بابای منم کمک نمیکنه😂البته خیلی خسته میشه سرکار

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک فرج 

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

فکر کردم در مورد شاغل بودن زن می پرسید، چون عجیب بود عنوانت در مورد شوهر اینطوری بگی 

مشخصه که تنبله همسرت

ازش توقع زیادی نمیتونی داشته باشی

بحث فرهنگی هم هست

توی خونواده و فامیل باید جا افتاده باشه که مرد هم کمک کنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

صبح تا ساعت سه خونس

خب زود میاد باید کمک کنه

عادتش بده سه  تا شش تایم استراحت تو باشه حالا باشگاهی بیرونی خوابی آرایشگاهی چیزی 

بعدش دو باره بده بچه رو به شما