2777
2789
عنوان

عروس افغان ...اری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 20801 بازدید | 266 پست
ن عزیزم دعوا ندارم اما خیلی چیزا هس که شما نمیدونی ....حس کاراگاهانه هم که موج میزنه ماشالا ...شایدم ...

من در مورد قوانین اقامتی اطلاعات دارم و اینکه خودم ایران نیستم و دنبال کاراگاه بازیم نیستم به طبع چیزی که میدونم حرف شما برام سوال شد دوست های نژاد های مختلف حتی افغان دارم به همین دلیل مشکلاتشونو میدونم و وقتی میبینم یکی شون تونسته به این مقطع برسه برام سواله ..فقط همین نه بیشتر ...

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

سلام مبارک باشه

امامن نمیپسندم 

هرچند ادمهای خیلی خوبی هم بینشون پیدا میشه 

درجواب دوستانی که گفتن حالااگر عروس مثلا اهل فرانسه یاالمان بود این نظر رو داشتید ؟باید بگم ممکن بودنظرم عوض بشه 

همینطور که همسایه های ما مثل افغانستان وپاکستان وعراق  با کشورهای المان ودانمارک وسوید قابل مقایسه نیستند.

درکل هم فرهنگ  بودن بهتره اما خوب هردو خواستن وانشالله که زندکی خوبی داشته باشن

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس خانوم توقع عروسی انچنانی نداره

کلا کم توقع ان مهریه مایین خونه ماشین نمیخوان باسختی هامیسازن خیلی قوی ان 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

افغانی ها واقعا کم توقع هستن از همه لحاظ مثلا خود استارتر داره میگه توقع عروسی انچنانی نداره مهریش14تا سکه س از همه مهمتر راضی شده با مادر شوهر زندگی کنه و اینکه اونا نمیگن داماد حتما باید خونه و ماشین از خودش داشته باشه پس چرا بعضیا از روی نادانی میگن که اونا دخترشونو میفروشن اگرم پولی میگیرن به عنوان شیربهاس که همه جا رسمه

استارتر جان حالا چرا داری راجع به مساله شخصی زندگی خودتون و برادرتون نظر دیگرانو می پرسی؟ ان شاالله ...

انقد بدم میاد اون عده که میان میگن چرا تاپیک زدی. خب زشته کارتون دلش خواسته زده. اومده صحبت کنه با هموطناش.

که شما داری شیک و مجلسی ضایش میکنی. خو ناراحتی نیا.

من در مورد قوانین اقامتی اطلاعات دارم و اینکه خودم ایران نیستم و دنبال کاراگاه بازیم نیستم به طبع چی ...

چشم عزیزم حتما ازشون دقیقا میپرسم که چ جوری تونستن تا این مقطع بخونن و حتما بهتون خبر میدم ..ناراحت نشی از من باچه...بوس بوس

چلااااا مامانم ماهه ماااه ...خونشون هم بزرگه و فقط خودش و داداشم تو خونه هستن

ن اخه گفتی  قبلا راضی نبوده .خواه ناخواه حرفی از دهنش در میاد ک ب عروساون بر میخوره مادر شوهر هر چقدم ک خوب باشه بازم فرشته ک نیس یه وقتی یه چیزی میگ  حتی اگ منظوری نداشته باشه ب عروس خانومتون برمیخوره...خونشون جدا باشه بهتره ب نظر من

افغانی ها واقعا کم توقع هستن از همه لحاظ مثلا خود استارتر داره میگه توقع عروسی انچنانی نداره مهریش14 ...

عزیزم نادونی نیس خودشون همچین حرفی رو جاانداختن

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید
چشم عزیزم حتما ازشون دقیقا میپرسم که چ جوری تونستن تا این مقطع بخونن و حتما بهتون خبر میدم ..ناراحت ...

مثل اینکه خیلی چیزها بهت فشار اورده البته با این واکنش ها اشناییت دارم به همون دلیل که گفتم 😉جوابمو گرفتم خوودتو خسته نکن نانازی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋