2777
2789
عنوان

عروس افغان ...اری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 20800 بازدید | 266 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیز دقت کنید افغانستانی نه افغانی..... ما در هر صورت باید به همه انسانها احترام بزارم تو هر رنگ ونژادی وقومی که هستن.... هرکی نظری داره اما احترام یادمون نره افغان واحد پولشونه..... 

استارتر انشاءالله خوشبخت باشن 

مچم رو بدم بگیری شما ...

مچ چیه ؟حاالا انگار برای من چه فرقی داره برام سوال پیش اومدچطور با توجه به قوانین سخت کشور ما در خصوصشون تونسته تا این مقطع بره اگه توانایی پاسخ نداری تاپیک نزن دعوا داری گویا با همه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم دانشمندا جدیدا کشف کردن نژاد ایرانیها قفقازی هستش و آلمان ها آریایی هستن.نژاد ایرانیها تحت تاث ...

ازدواج دوکشور مختلف بستگی ب نظر شخصی افراد داره و امیدوارم این زوج خوشبخت بشن ،،،

درسته که واژه اریا با المان نازی عجین شده ولی داریوش تو کتیبه دوم نقش رستم ازاینکه اصل و نسب اریایی داشته یاد کرده و حتی شاپور در کتیبه سه زبانه خودش رو ب عنوان پادشاه اریایی معرفی کرده واژه اریایی الان برداشته شده ولی در طول تاریخ ما بوده و خواهد بود عزیزم

راز خوشحال زندگی کردن ،توقع نداشتن از دیگران است...

من که نمی پسندم . ایرانی با ایرانی فرهنگا نمیخونه چه برسه به افغانی. در مورده کشورای دیگه هم این نظرو دارم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

وای پسره خواهرشوهرمن یه دختر افغانی میخواست بگیره خیلی نازبود مثله حوری توایران به دنیا اومده بود ولی پدرمادرش ل خاندانش مخالف بودن پسره قهرکردرفت تزکیه باباش سکته کرد مرد برگشت دختره روهم نگرفت ولی من میگم چه اصکالی داشت میگرفتن خب

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
دوستان عزیز دقت کنید افغانستانی نه افغانی..... ما در هر صورت باید به همه انسانها احترام بزارم تو هر ...

ممنون بابت تدکرت... 

البته افغانی گفتن ما از, سر بی احترامی نبود... 

عامیانه شو گفتیم

اللّهُم صَل عَليٰ مُحَمّد وأل مُحَمّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
شاید درست بگید اما عروسمون خودش میگفت ما افغانها ....

نمیدونم تو یه برنامه تلویزیونی یه آقای که دکترای ادبیات هم داشتن وافغانستانی بودن این نکته رو گفتن وگفتن که خیلی ناراحت میشن بهشون بگم افغانی!!! بهر حال تبریک