2777
2789
عنوان

عروس افغان ...اری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 20801 بازدید | 266 پست
هیچی بندگان خدا قالی بافی میکنن یه بنننند .از سر و کله زناشون طلا میباره.یه چی میگم یه جی میشنویاااا

آره شنیدم طلا دارن خیلی  🤔  ولی حاضرن هرکاری کنن 

کارگری و... که پول دربیارن 

نون مردم خودمونو آجر کردن  کم بدبختی داریم...  😐😐😐

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يا هردو مال يه كشور باشن يا كلا متفاوت باشن مثلا يه ايراني با يه امريكايي خيلي بهتره تا يه ايراني با يه افغاني چون هم وجه تضاد دارن هم اشتراك 

فكر كنم نژاد پرستم باشم 😰

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
استارتر جان حالا چرا داری راجع به مساله شخصی زندگی خودتون و برادرتون نظر دیگرانو می پرسی؟ ان شاالله ...

مشکلی داره ایاا...مسیله شخصیه منه پس خودم نیدونم مطرحش کنم یا ن....در ضمن خواستم بگم من ی ایرانیم و از اینکه داداشم با افغان ازدواج کرده ناراحت نیستم و افتخار هم میکنم ...مغسییی

آره شنیدم طلا دارن خیلی  🤔  ولی حاضرن هرکاری کنن  کارگری و... که پول دربیارن  ...

اره خب خداییش زحمت کشن.مردم ما ذاتا بی عرضه تشریف دارن در همه اموووور

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
اینجا بدنیا اومده  

بازم دلیل نمیشه مگر شناسنامه ایرانی داشته باشه وقتی پدر و مادرش جفتش افغان باشن صرف تولد اقامت و شناسنامه رسمی نمیتونه بگیره تابعیت ایران خونیه نه خاکی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من کلا وصلت با غیر ایرانی رو درست ندارم.. 

ادم با همشهریش ازدواج میکنه؛ هزار و یک مشکل فرهنگی پیس میاد.. 

دیگه با یه کشور و فرهنگ و زبان و نژاد دیگه؛ خدا بخیر کنه.. 

چه افغانی و چه اروپایی.. 

دوست ندارم.. 

البته دخترای افغان خیلی نجیبن..

هرچند, فانتزیم بود, با یه مردلبنانی مزدوج شم 😂😂😂😂😍

اللّهُم صَل عَليٰ مُحَمّد وأل مُحَمّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

تعدادمردم افغان بیشترازایرانیا داره میشه.اتاقی که من برای زایمان رفته بودم۵تخته بوددوتامون ایرانی سه تاافغان..یه لحظه حس کردم من غریبم

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید