motahareh13 مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 302 عنوان چکار کنم رابطمون رو نفهمن | مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 66 پست مجازیه:)خیلی سخت گیرررن:/دیروزم که گوشی خودم خراب شد ببرم گوشی فروشی باید چند روز بمونه بابام فعلا بیکار نشده ببره رو گوشی مامانمم شبا بیدارم چکار کنم نفهمن:/انقد استرس دارم 1404/04/12 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنگیسهه عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 1217 کاش چتا و پیویشو پاک میکردی یهو بابات گوشیتو باز کنه چی؟ داری میگی سخت گیرن مثلا برا یچیزی باز کنه ببینه نوتیف یا چتتونو
روباه_خسته عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 616 شبا باهاش چت کن،بعد هروقت خواستی بخوابی خروج از اکانتو بزن بیا بیرون ،بعد فرداش دوباره برو تو اون برنامه ای که باهاش چت میکنی وارد شو بعد دوباره بیا بیرون از اکانت
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 37579 نترس شوهرمن ۱۴سال منتظرموندتازشم ماباهم رفیق نبودیم ولی تمام تلاششوبرارسیدن بمندکرداونم اگه بخوادت چن روزصبرمیکنه تاگوشیت درست شه توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰
motahareh13 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 302 چقد زودددد من این سن بودم داشتم تلاش میکردم برا فرهنگيان ک شد هم خداروشکر من 21 سالمه هنوز ی بارم را ... هولم ؟!عزیزدلم منم پایه دوازدهمم تموم شده کنکور و اینا دادم چیزی که میخام قبول میشم فک نکن کسی که تو رابطس هوله و به فکر درسش نیست کسی که تو این سن وارد رابطه شده اونم مجازی بدون عاشق شده توم حق نداری چون خودت وارد رابطه ای نشدی فک کنی من هیچی ندارم !
motahareh13 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 302 کاش چتا و پیویشو پاک میکردی یهو بابات گوشیتو باز کنه چی؟ داری میگی سخت گیرن مثلا برا یچیزی باز کنه ... از اکانت میام بیرون همش
motahareh13 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 302 نترس شوهرمن ۱۴سال منتظرموندتازشم ماباهم رفیق نبودیم ولی تمام تلاششوبرارسیدن بمندکرداونم اگه بخوادت چ ... ۱۴ سال :)) عیوای چه خوب ..پایدار باشینمجازی یا حضوری بودید !؟
delaramjahangiri عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 3219 هولم ؟!عزیزدلم منم پایه دوازدهمم تموم شده کنکور و اینا دادم چیزی که میخام قبول میشم فک نکن کسی که تو ... صگ مجازی عاشق میشه😐بدبخ نمیدونی داره چیکار میکنه چیکار نمیکنه....حضوری هاش ک 5 ساله باهم تهش کاته وای ب حال مجازی
رها1485 عضویت: 1404/01/03 تعداد پست: 369 هرچیزی یه انتهایی داره ...انتهای دوستی های حضوری یا افسردگی و جداییه یا ازدواج....اما اگه دوستبتون اینطوریه که تو اصلا نمیدونی اون کدوم شهره و اینا کلا کات کن چون انتها نداره اما اگه میشناسین همو حضوری دیدین منطقیه
motahareh13 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 302 صگ مجازی عاشق میشه😐بدبخ نمیدونی داره چیکار میکنه چیکار نمیکنه....حضوری هاش ک 5 ساله باهم تهش کاته و ... من صگم ؟ الان شما به من گفتی صگ ؟!
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 37579 ۱۴ سال :)) عیوای چه خوب ..پایدار باشینمجازی یا حضوری بودید !؟ گفتم که دوست نبودیم فقط هرروزکه میرفتم بیرون ازتوپنجره اتاقش منومیدیدیباراینجانوشتم همشوگفتن فیکه پاک کردم ممنونم توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰
80_mari عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 76 رابطه مجازی ارزش نداره تایمتو هدر نده بشین برا کنکور بخونم بهترین آدما میان سمتت مجازی خطرناکه نکن
motahareh13 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 302 گفتم که دوست نبودیم فقط هرروزکه میرفتم بیرون ازتوپنجره اتاقش منومیدیدیباراینجانوشتم همشوگفتن فیکه پا ... این تاپیک من .که الان یکی گفت سگ بهم 😐کاش اینجا یکم فرهنگ باشه کسی که بیار تو عمرش وارد رابطه شده و به سگ نسبت ندن نگن هوله
motahareh13 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 302 رابطه مجازی ارزش نداره تایمتو هدر نده بشین برا کنکور بخونم بهترین آدما میان سمتت مجازی خطرناکه نکن کنکور دادم خوب دادم پاسخ نهایی هم اومدن خوب بودم