2777
2789
عنوان

پسری که قصد ازدواج نداره

225 بازدید | 30 پست

این یکسال و نیمه منو به بازی خودش گرفته من سر سری وارد رابطه شدم اشتباه کردم با یه آدم بی هدف که الان منجر به وابستگی شده 

و اینکه خواستگار داشتم میگفت نه ازدواج نکن نمیدونم منم خدایی دارم منو میبست به رگبار میگفت ازدواج نکن من شرایطم جور شه میام چندماه دیگه 

چندماه گذشت بحث ازدواج افتاد نه الان هیچ پسری ازدواج نمیکنه کی حوصله دردسر داره زن خرج داره اونوقت اونم من که اینهمه سازش کردم میگم قصدی ندازی خب پس دلت جای دیگس مگه میشه آدم تک رابطه طولانی باشه ادعای دوست داشتن کنه و قصد ازدواج نداشته باشه؟

لطفا یه جواب کوتاه بگین که بهش بگم 

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

اصلا شما نمیخواد جواب کوتاه یا بلند بدی عزیزدلم دکمشو بزن بره 

شما فرصت از دست میدی ولی اون هیچ ضرری نکرده این وسط

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا شما نمیخواد جواب کوتاه یا بلند بدی عزیزدلم دکمشو بزن بره شما فرصت از دست میدی ولی اون هیچ ضرری ...

دقیقا الان اینو فهمیدم چقدر برای کل زندگیم ضرر بوده 

منم تو همین حالت بودم چندروز تموم کردیم شاید باورت نشه باز من خواستم بمونم این دفعه اون نخواست. بی خ ...

بنظرم همش وابستگیه اوم وابسته میشه 

الان حالت چطوره