2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

69 بازدید | 7 پست

سلام دوستان عزیز لطفا پیامم رو خوندید جواب بدید 

من تنبلی تخمدان دارم ی میوم کوچیک هم در دیواره خلفی رحم دارم میخواستم ببینم اینجا کسی هست که با ترکیب زاج و عسل و روغن  زیتون کیست هاش دفع شده یا تنبلی تخمدانش رفع شده؟من نگرانم میخوام اقدام کنم به بارداری اگه تجربه درمان دارید بهم بگید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما زیر نظر پزشک باید باشی با این چیزا مشکلت رفع نمیشه بدتر میزنی یه بلا دیگه سرخودت میاری

پزشک بهم ip6 داد و سبک زندگیمو عوض کردم قند و شکرو حذف کردم و ویگناتوس هم خوردم دوماه  تغییری حاصل نشد 

پزشک بهم ip6 داد و سبک زندگیمو عوض کردم قند و شکرو حذف کردم و ویگناتوس هم خوردم دوماه تغییری حاصل ن ...

دوباره برو یا دکترت عوض کن پیش متخصص زنان زایمان نرو

متخصص ناباروری و نازایی خیلی بهتر کمک میکنن مکمل و داروهایی که میدن قوی تره 

شما زیر نظر پزشک باید باشی با این چیزا مشکلت رفع نمیشه بدتر میزنی یه بلا دیگه سرخودت میاری

والا عزیزم به نظرم با این وضعیت کنونی دکترای طب نوین بیشتر دارند بلا سر آدما میارند از بس که یک سری ها صرفا با پول و پارتی بهش رسیدند یک سری ها کارشون سرسری و با بی دقتی انجام ميدند و اصلا و ابدا انسانیت و وجدان کاری ندارند فقط چشمشون پول و زیرمیزی میبینه وقتی یکی بره پزشک قانونی که محل شکایات از همچین پزشک هایی هست تازه متوجه میشه دنیا چخبره 

اما متأسفانه به جای اینکه نظام پزشکی پزشکان پر خطا رو باطل کنند تازه نهایتش با دادن پول به فرد شاکی بهش خاتمه ميدند و اون دکتر باز واسه افراد دیگه بدبختی و مصیبت به بار میاره 

دیگه روز به روز بدترهم داره میشه اکثرپزشک ها دیگه طبیب و درمانگر نیست فقطتاجر قصاب اند والسلام