2777
2789

سلام کلینک آرمان نرسیده به زیر گذر طوقچی..خیابون شهید امام جمعه..۵ طبقه اس و همه کاردرمانی داره..پسرتون برای خوب شدنش باید کاردرمانی حسی حرکتی بره..باز بیایید کارشونو از نزدیک ببینید..و پسرتون رو اول ارزیابی میکنن..بعد کاردرمان معرفی میکنن..چون اینجا با همه جا فرق داره..کاردرمانیم که با اوتیسم کار میکنه آقای حبیبی هست..حواستون باشه کاردرمان سابقه دار بهتون بدن

.

سلام کلینک آرمان نرسیده به زیر گذر طوقچی..خیابون شهید امام جمعه..۵ طبقه اس و همه کاردرمانی داره..پسر ...

مممنونم عزیزم شما خودتون تجربه داشتین؟ کارشون خوب بوده؟ پیشرفت دیدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم عزیزم شما خودتون تجربه داشتین؟ کارشون خوب بوده؟ پیشرفت دیدین؟

من پسرم ۲ ساله هر روز میره این کلینیک..بله خیلی نتیجه دیدم..مشکل سی پی داره و اوتیسم باهم..ولی میزان اوتیسمش خیلی کمتره

پسرتون برای پیشرفت..اول باید کلاسهای حسی حرکتی این کلینیک رو بره..کلا مرکز شلوغیه..باید بیایی از نزدیک ببینی..و از مادرهایی که میان اونجا بپرسی..بچه هایی با تمام مشکلات میان..و نتیجه گرفتن

پسرم از نظر گفتاری خیلی کم حرف میزد..کلا نیازها روزانه اش رو میگفت مثل عدا و اب ..الان گفتارش خیلی عالی شده

از نطر شناخت و درکی خیلی پایین بود..که دیگه الان با بچه های همسنش فرقی نداره..متوجه همه چیز میشه..و کلی مشکل دیگه که رفع شدن..بیشتر مشکلاتش با همین کلاس حسی حرکتی رفع شده

.

من پسرم ۲ ساله هر روز میره این کلینیک..بله خیلی نتیجه دیدم..مشکل سی پی داره و اوتیسم باهم..ولی میزان ...

چه خوب خداروشکر. توی پستای دیگه دیدم میگفتن بچه خیلی گریه میکنه و اذیت میشه اونجا. درسته؟ بچه شما هم اذیت شد؟

چه خوب خداروشکر. توی پستای دیگه دیدم میگفتن بچه خیلی گریه میکنه و اذیت میشه اونجا. درسته؟ بچه شما هم ...

ببین هر بچه ای برای مطیع شدن..و برای پیشرفت کردن..و رشد کردن مغزش سختی میکشه..حالا سختیش چیه یه سری تمرینات ورزشی..که بچه هایی از جمله بچه من اولا که این مرکز اومدن..براش سخت بود..و شروع میکرد به گریه کردن و جیع کشیدن..ولی الان چی..الان اصلا گریه نمیکنه..گاهی بعصی از گریه ها و سختی ها سازندن..شما فرزندتون دوست داری پیشرفت کنه یا نه؟ میخوایید تفاوتش با بچه های دیگه کم بشه یا نه؟ میخوایید بزرگ شد بتونه از پس زندگی خودش بر بیاد یا نه؟ یا میخوایید تا اخر عمر دونبالش باشید که خطری تهدیدش نکنه؟ شما باید بیایی مرکز رو ببینی..از مادرهایی که اونجان بپرسید..که بچه شون اول چطوری بوده الان چطوریه..هر یک از مادرا اونجا اگه بچه هاشون پیشرفت نمیکردن و رو به بهبودی نبودن..نمیومدن..شما باید بیایی و این نگرانی هات رو با کاردرمانش مطرح کنید..ولی به جرعت میگم من همه جا کاردرمانی غیر اینجا رفتم..ولی مسیرم اشتباه بوده..و پیشرفتی ندیدم..و علنن به من میگفتن کاری نمیشه برا پسرت کرد..خوب بشو نیست..پس چی شد؟ داره خوب میشه که 

.

خیلی برام سخته گریشو ببینم😢یعنی همه جا کاردرمانی همینجوریه؟ کاش بقیه هم نظر بدن. بعد کلا خدمات دیگه ...

بعد یه مدت عادی میشه واسش..اگه میخوای واقعا خوب بشه..باید تحمل کنی..بقیه جاها دوتا توپ بازی میکنن..و پولتو میگیرن..اگه میخوای خوب بشه..باید تحمل کنی..ولی نتیجه میگیری

.

خیلی برام سخته گریشو ببینم😢یعنی همه جا کاردرمانی همینجوریه؟ کاش بقیه هم نظر بدن. بعد کلا خدمات دیگه ...

خدمات منطورت چیه؟ کلاس های دیگه منطورت..چشمم آب نمیخوره..مثل این مرکز خوب باشه..و یا خدمات مفتی اصلا نمیدن..تهش بهزیستی میگه برو کلینیک‌هایی که بهزیستی معرفی میکنیم اونجا ثبت نامش کن..ولی فقط نگهداری میکنن و بس..بچه تون بایددبه یه حدی برسه تا بتونه بعدن هر کلاسی میخوای ثبت نامش کنی..مثل موسبقی شنا و غیره..ولی باید به یه حدی برسه و خوب بشه..که هزینه میکنی برای کلاسها نتیجه ببینی..اگه از هزینه مشکل داری..درخواستم بده که راهنماییت کنم

.

خدمات منطورت چیه؟ کلاس های دیگه منطورت..چشمم آب نمیخوره..مثل این مرکز خوب باشه..و یا خدمات مفتی اصلا ...

منظورم کلاسای دیگه ای هست که برای این بچه هاست مثلا دیدم تهران کلاس موسیقی و تئاتر و این چیزا میذارن

منظورم کلاسای دیگه ای هست که برای این بچه هاست مثلا دیدم تهران کلاس موسیقی و تئاتر و این چیزا میذارن

اهان کلاس موسیقی هست..دو بار در هفته برگزار میشه..ولی بچه همون اولا یه بار در هفته لازم داره..از بلز هم شروع میکنن..مرکز سایا..جلسه ای ۱۰۰ هزار..همونجا کلاس های نقاشی زورخونه و خیلی دیگه داره..اونم همینقدره فکر کنم..باید بپرسید..اگه خواستید شماره شون رو بدم

مدرسه شنا هم هست..اونم نمیدونم چند روز در هفته..و قیمت چقدر..با بچه های اوتیسم و استثنایی کار میکنن..خواستید تا اسمشو بگمتون

.

اهان کلاس موسیقی هست..دو بار در هفته برگزار میشه..ولی بچه همون اولا یه بار در هفته لازم داره..از بلز ...

چقدر خوب بله ممنون میشم شمارشونو بدین. فکر نمیکردم اینجا هم ازین چیزا پیدا کنم. مخصوص بچه های اوتیسم هست؟

چقدر خوب بله ممنون میشم شمارشونو بدین. فکر نمیکردم اینجا هم ازین چیزا پیدا کنم. مخصوص بچه های اوتیسم ...

سلام..این آیدیشون هست @SepideSamanii

بپرسید چه کلاسایی دارن میدونم کلاسای زیادی دارن..من‌بلزشو رفتم ولی پسرم علاقه نداشت ولش کردم

باز ادرس دقیق رو ازشون بپرسید..گردی آبیه آدرسش هست

💢آدرس موسسه :میدان شهدا،خیابان شهید فروغی،کوچه آیت‌الله بیدآبادی، بن بست ۲۴ 💢

مدرسه شنا هم..یه مدرسه اس کنار پارک غدیر..توی نشان بزنید مدرسه شنا آرمان..مکانش براتون میاد..من اونجا رو نرفتم..ولی بقیه رفتن راصی بودن..این شماره هم تو نشان تو توضیحاتش بود‎09139656823 اقای ابراهیمی

.